Aurikonsängystä tuli terassin kaunein ja suosituin kohde!

Kaupallinen yhteistyö: Preeco.fi

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet yhtä hulinaa, mutta onneksi saimme levätä perheen voimin muutaman päivän pääsiäisen aikaan. 

Olen ollut nyt jonkin aikaa kotosalla, ja keskittynyt laittamaan kotiamme valmiiksi kevättä ja kesää varten.
Omenapuut ja kirsikkapuu saivat pienen parturoinnin, terassi on pesty ja sain jopa paviljonginkin paikalleen. Pääsiäisen kelit olivat hieman viileät, mutta oli ihana nauttia pienistä aurinkoisista hetkistä terassilla. 
Sain meidän oman kylän piha- ja puutarhatuotteisiin erikoistuneessa lahtelaisesta Preeco.fi -kaupasta aivan ihanan aurinkosängyn ja kaiken lisäksi se ehti tulla sopivasti pääsiäiseksi meille. Ruuhkaa on riittänyt, sillä jokainen kilpailee vuorostaan päästä köllimään pehmeällä pedillä auringon vähänkin paistaessa.

Aurinkosäky itsessään on todella laadukkaan ja kestävän oloinen, ja sen harmaa polyrottinkinen tyyli täydentää mahtavasti muita kalusteita mitä meillä on ulkona. Henkilökohtainen suosikkini oli se että sen kasaamiseen tarvittiin vain neljä pulttia, ja sain kasattua aurinkosängyn kätevästi ilman apua.

Meille rantaunut aurinkosänky on Veronica -aurinkovuode, ja sitä Preecolla on saatavilla kolmessa eri värissä. Heiltä tosin löytyy myös muita malleja, joten kannattaa kurkata ne kaikki.


Erityistä kiitosta lähetän Preecolle myös asiakaspalvelun laadusta sekä toimitusnopeudesta. Omasta perhepiiristämme myös muut ovat tilanneet Preecolta ja olleet erittäin tyytyväisiä niin tuotteisiin kuin toimitusnopeuteen.

Ainut mitä itse mietin pitkään oli sängyn koko, mutta yllättäen 185 cm halkaisija ei kasauksen jälkeen ollut lainkaan niin suuri kuin voisi ajatella. Ja rakastan tässä erityisesti mahdollisuutta saada sänky puolitettua ja pidettyä niin sanotusti sohvana. Se säästää tilaa ja sen muuntaminen takaisin sängyksi vie vain parikymmentä sekuntia.

Aivan ihana tuote kesäksi. Me haluamme tänä keväänä panostaa entisestään myös terassin ja pihan viihtyvyyteen, sillä on hyvinkin mahdollista ettei vielä tänä keväänä matkustella tai vietetä lomaa kovinkaan kaukana kotoa. Seuraavana vuorossa onkin terassin öljyäminen tai valttaaminen sekä kesäkukkien ja hyötykasvien istuttaminen. Näitä varten kuitenkin varmaan pitää hetki odottaa että lämpö ja aurinkoiset kelit vakiintuvat.
Kommentit

Suositut tekstit