Minnan Ruusupuu on Jyväskylän paras ja palvelevin kukkakauppa!

 

Kesä 2020 oli lämmin ja kaunis kaikesta maailmaa riepottelevasta huolimatta. Elokuun puolessa välissä saimme tanssia sisareni häät ja ne olivat kauneimmat häät missä ikinä olen ollut mukana. Omani mukaan luettuna.

Tämä saattaa olla viimeinen postaus liittyen näihin sisareni häihin ja olen säästänyt sitä tähän vuoteen tarkoituksella. Haluan kertoa teille täyden palvelun kukkakaupan tarinan, ja sen miten sisareni häissä olivat kauneimmat kukat ikinä.

Viime keväänä selvittelin Jyväskyläläisiä kukkakauppoja ja jyväskyläläisten mielestä kukkakauppa Ruusupuu oli paras. Otin Ruusupuun Minnaan yhteyttä ja sovimme yhteistyöstä kukkien suhteen häihin. Minna todellakin hoiti homman alusta loppuun ammattitaidolla.

Alkukesästä Minna tuli hääpaikalle kukkanäytteiden kanssa ja kävimme läpi kattausta. Olimme etukäteen laittaneet kuvia hääkimpuista ja kukista mitkä miellyttivät silmää. Tähän muuten oivallinen paikka hakea inspiraatiota on Pinterest. Pinterestin kuvien mukaan Minna sai heti kiinni siitä mitä oli toiveena. Hääviikolla vielä kerrattiin koko tilaus läpi, ja saimmekin sitten hakea pöytäkukat ja muut häitä edeltävänä iltana.

Teimme pöytäasetelmat itse erikokoisiin viinilaseihin ja jokaisessa kuuden hengen pöydässä oli kolme lasia. Minusta kattaukset onnistuivat erinomaisesti ja lopputulos oli harmonisen kaunis.

Mutta se hääkimppu. En ole kuunaan nähnyt kauniimpaa kimppua ja se sopi sisareni käteen kuin se olisi tehty siihen. Niin no, niinhän se kyllä olikin. Sen kimpun värit korostivat niin upealla tavalla kaunista siskoani ja kimppu kesti kauniina vielä päiviäkin häiden jälkeen. Lisäksi Ruusupuusta tuli appiukkojen vieheet ja meidän kaasojen rannekukat. Kaikki kestivät upeasti ja näyttivät niin kauniilta.

 

Koko prosessi siis eteni niin, että Minna tosiaan kävi hääpaikalla ja auttoi meitä kasaamaan harjoituskattauksen. Saimme vinkkejä mitä kaikkea voimme hyödyntää luonnosta ja Minna näytti kädestä pitäen miten pöytäasetelmat kannattaa kasata. Itse hääkimppu ja muut kukat tulivat yllätyksenä, mutta Minna sai täydellisesti kiinni siitä visiosta mikä kuvien kautta hänelle annettiin. Yhteydenpitoa pidettiin koko prosessin ajan ja vielä hääpäivän aamunakin tuli onnittelut puhelimeen. Harvoin näin hyvää palvelua saa mistään, joten jyväskyläläiset selkeästi tiesivät mistä puhuvat suositellessaan juuri tätä kukkakauppaa meille.

Vuosi on vaihtunut ja ensi kesän häitä suunnitellaan monessa kodissa koko ajan. Jos olet jyvässeudulta ja etsit ammattitaitoista kukkakauppaa häidesi kukille, voin todellakin suositella kukkakauppa Ruusupuuta. Ruusupuusta saat myös viikkokimput, synttärikukat ja kaiken mahdollisen kukkiin liittyvän. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee ja auttaa kaikessa ja saat todellakin upean kokemuksen tältä yrittäjältä.

Vinkkinä muuten vielä kaikille tuleville morsiamille ja sulhasille että Kukkakauppa Ruusupuu järjestää häätapahtuman somessa livenä 20.2.2021. Mukana on useita eri yhteistyökumppaneita, joten kannattaa ottaa Ruusupuun insta ja Facebook seurantaan nyt heti, tapahtuma streemataan molempiin some-kanaviin.

Täältä löydät Kukkakauppa Ruusupuun:

Ruusupuu – Instagram
Ruusupuu – Facebook
Ruusupuu – Nettisivut

Kommentit

Suositut tekstit