Cornflakes kanapihvit!

Päätettiin lasten kanssa tehdä ruoaksi kanaa ja ranskalaisia, sillä se on koko perheen lempparia. Normaalisti valmistamme kanapihvit ihan tavallisesti niin että pintaan tulee vain mausteet, mutta nyt päätin leivittää pihvit kun meillä kerrankin sattui olemaan cornflakeseja.

Pihveistä tuli kyllä erinomaisen herkullisia, ja se on jännä miten yksikin pieni asia voi muuttaa koko ruoan olemuksen.

 

Pihvien kanssa paistettiin kylkeen vähän ranskalaisia ja kokonaisuuden saattoi yhteen pikapussista valmistettu bearnaise-kastike.

 

Cornflakes kanapihvit, 4 annosta

  • 4 broilerin filettä
  • 3 dl sokerittomia cornflakes-muroja
  • Maustepippuria
  • Pippurisekoitusta
  • Suolaa

  1. Ota pihvit huoneen lämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  2. Murskaa murot mahdollisimman pieneksi muruksi.
  3. Pyöritä fileet muroissa ja nosta kuumalle pannulle.
  4. Mausta fileet makusi mukaan kun ne on pannulla.
  5. Kun pinta on saanut kauniin värin, paista ne loppuun uunissa. Kanan sisälämpötilan tulisi olla vähintään 75°C paksuimmasta kohdasta mitattuna.
  6. Tarjoile ranskalaisten, salaatin tai haluamasi lisukkeen kera. Nämä ovat ihania myös hampurilaisen tai patongin välissä!

Kommentit

Suositut tekstit