Tortellinivuoka on arjen pelastaja! Testissä kana-pekonitortellinit!

Tämä resepti syntyi kyllä totaalisen vahingossa. Olin ollut asioilla ja kävin uimassa, sen jälkeen piti vielä nopeasti pyörähtää ruokakaupassa. Minulla oli tosi nälkä ja olin vähän myöhässä aikataulusta. En muista olenko koskaan aiemmin ostanut tuorepastatortellineja, mutta nyt ne sattuivat jotenkin silmiini kaupassa.

Ajattelin napata niille vielä valmiin kastikkeen säilykepuolelta ja testata että onko ne mistään kotoisin.

Kotiin päästyäni pilkoin sipulin ja paprikan pieniksi ja sekoitin valmiin pastakastikkeen kermaan. Lisäsin vähän mausteita ja sotkin tortellinit joukkoon. Pinnalle heitin vielä korppujauhoja sekä emmentalia ja sitten uuniin.

Esivalmisteluihin ei mennyt edes kolmea minuuttia. Pidin vuokaa uunissa siihen asti että pinta rapeutui ja sai väriä. Ja sitten päästiin syömään. Ihanan nopea ja helppo arkiruoka ja niin pienellä vaivalla! Suosittelen vahvasti!

Kana-pekonitortellinivuoka

  • 1 pkt kana-pekonitorttellineja
  • 1 prk (500g) Tescon tomaatti-mascarpone pastakastiketta
  • 1 prk ruokakermaa
  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 tl valkosipulirouhetta
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 1 tl sokeria
  • Ripaus suolaa
  • Persiljaa
  • 1 dl Emmentalia
  • 0.5 dl korppujauhoja
  1. Kuumenna uuni 200°C.
  2. Pilko paprika ja sipuli.
  3. Sekoita uunivuoassa pastakastike, kerma ja mausteet.
  4. Lisää tortellinit ja kasvikset ja sekoita hyvin.
  5. Ripottele pinnalle ensin korppujauhot ja sitten Emmental.
  6. Paista n. 20 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.
  7. Tarjoile raikkaan salaatin kera.

Kommentit

Suositut tekstit