Virkattu pupu-uniriepu

Korona-aikana on ollut ihana paneutua jälleen käsitöiden pariin. Nyt varsinkin kun kelitkin suosii, on ihana istua omalla takapihalla auringossa, tehdä käsitöitä ja nauttia lasten kanssa ensimmäisistä lämpimän kesäisistä päivistä.



En ole virkannut pitkään aikaan, mutta ote löytyi nopeasti. Lähipiiriin on syksyn tullessa syntymässä pieniä ihmeitä, joten mikäpä ihanampaa kuin virkata pienille tulokkaille pieniä yllätyksiä. 


Tämän virkatun pupu-unirievun ohjeen löysin Janitan Kätösistä - blogista.



Ohje on helppo, ja apua silmukoiden tekemiseen voi hakea vaikka youtubesta.


Käyttämäni langat ostin Tokmannilta. Langat ovat Novitan Muumi - puuvillalankoja. Päät on täytetty tyynyn sisuksella. Ostin siis perustyynyn, jonka pesin pesukoneessa hajuttomalla pesuaineella. Vauvoille tulevien lelujen on hyvä olla pestäviä, eikä niissä tule olla mitään, mikä irrotessaan voisi aiheuttaa tukehtumisvaaran. 


Toiseen riepuun tein pupun sijaan nallen, mutta saatan vielä muuttaa sen pupuksi, sillä en aivan täysin ole varma ovatko nuo korvat kivat. 


Ohje pupu- uniriepuun löytyy siis tästä linkistä. 


[caption id="attachment_8062" align="aligncenter" width="2536"] Nallen pää ei ole vielä kiinnitetty, sillä en ole täysin varma pidänkö siitä.[/caption]

Kommentit

Suositut tekstit