Pannarikupit ovat kevään trendi!


Tämän kevään yksi selkeimmistä ruokatrendeistä on ollut pannarikupit. Pienet annospannarit valmistuvat kuppikakkuvuoan kolosissa, ja paistuttuaan ne on helppo täyttää mieleisillään pannaritäytteillä.


Meillä pannarin kanssa on normaalisti hilloa ja kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä. Tällä kertaa kaupasta lähti mukaan kuitenkin mustikka-valkosuklaajäätelö, ja se oli kuin pala unelmaa lämpöisen pannarin kanssa. 


Ensi kerralla kuppeihin menee jogurttia ja pakastemarjoja, mutta kupit tosiaan voi täyttää millä haluaa. 


Minun pannariohjeessani ei ole lainkaan sokeria, joten kupit voi myös täyttää suolaisella täytteillä. Ensimmäisenä mieleen tulee joku ihana parmankinkku-kantarellihöystö, mutta lasten makuun saattaisi olla enemmänkin joku kinkku-tuorejuustopohjainen.


Pannarikupit, 12 kpl



  • 4 dl maitoa

  • 1 dl vichyä

  • 4 dl jauhoja

  • 2 kananmunaa

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl leivinjauhetta




  1. Mittaa kaikki kuivat aineet kulhoon ja sekoita. 

  2. Mittaa munat, maito ja Vichy kuivien aineiden kanssa samaan kuppiin ja vatkaa kunnolla sekaisin. 

  3. Anna turvota 10 minuuttia. 

  4. Voitele kuppikakkuvuoan koloset ja jaa taikina kuppeihin tasan. 

  5. Paista 200°C n. 15 minuuttia, tai kunnes pannarit ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile lempitäytteidesi kanssa.


Kommentit

Suositut tekstit