Paahda pasta ennen keittämistä ja ihastu!


Oletko koskaan paahtanut pastaa ennen kuin keität sen? Minä en ole. Ennen tätä. Paahdettu pasta maistuu ihanan pähkinäiseltä, eikä se välttämättä kaipaa kummoista kastiketta rinnalleen.


Resepti on yksinkertainen. Levitä pastat uunipellille ja paahda uunissa muutama minuutti 225°C niin, että pasta saa väriä. Tämän jälkeen keitä pasta. Keittoaika on hieman pidempi, että pastasta tulee sopivan pehmeää.



Pasta ei välttämättä kaipaa kastiketta, kuten jo aiemmin mainitsin. Pastan voi pyöräyttää pannulla voissa kera tuoreiden yrttien, esimerkiksi salvian tai kirvelin kanssa, ja syödä sellaisenaan. Pinnalle voi vielä halutessaan raastaa hieman parmesaania.


Hyvää tämä kuitenkin on kastikkeenkin kanssa, esimerkiksi bolognesen tai jonkun ihanan kermaisen sienikastikkeen kanssa 



Nyt kun ihmiset ovat kotona koronan takia, on kivasti aikaa kokeilla uusia juttuja myös keittiössä. Tässä siis edullinen ja herkullinen niksi testattavaksi!




Kommentit

Suositut tekstit