Superhelpot ja -nopeat aura-serrano-sarvet!



Vieraita oli tulossa ja jotain pientä piti raapia kasaan kahvin kanssa. Aikaa kuitenkin oli rajallisesti joten päätin tehdä jotain pientä ja nopeaa suolaista pullien lisäksi. Ostin kaupan kylmähyllystä valmista purkkicroisant -taikinaa, serranokinkkua ja aurajuustoa. Sarvista tuli erinomaisen hyviä, ja jopa nirsohkot lapsoseni pitivät näistä pikkupalasista.

Näiden valmistamiseen ei mene montaa minuuttia aikaa, kun taikinakin on valmista. Laitoin jokaiseen sarveen pienen palasen serrano-kinkkua, nokareen aurajuustoa ja päälle hieman mozzarellaa. Yhdistelmä oli äärimmäisen herkullinen! Kannattaa kokeilla, nämä ovat ihana lisä vaikka viikonlopun brunssillekin!


Minikokoiset aura-serrano-sarvet 24 kpl



  • 1 prk Valmis Croisant -taikinaa (24 kpl per pakkaus)

  • 3 siivua Ilmakuivattua Serranokinkkua

  • ½ pkt Aurajuustoa

  • n. 1 dl Mozzarellaraastetta




  1. Avaa croisantpakkaus ja revi taikinapalaset irti toisistaan.

  2. Revi serranokinkusta pienä palasia taikinakolmioiden leveään päähän.

  3. Murenna pieniä paloja auraa kinkkupalojen päälle ja pyöritä kolmiot kiinni leveästä päästä kapeaan päähän.

  4. Nostele sarvet hieman erilleen toisistaan leivinpaperilla peitetyn uunipellin päälle.

  5. Ripottele juustoraaste sarvien päälle ja paista 200 C uunissa n. 8 min, tai kunnes sarvet ovat saaneet kauniin värin.

Kommentit

Suositut tekstit