Suklaa-suklaa-suklaakakku!



Mehevä mudcake pohja, samettinen suklaamousse, rapea suklaapäällinen, raikkaita marjoja. Tämä kakku on niin suklainen, että överimmäksi lyöminen alkaa olemaan jo mahdotonta. Ihana herkku kahvipöytään tai juhliin. Testaa ja rakastu!

TARVITSET:


24 - 26 cm irtopohjavuoan

MUDCAKE -POHJA

200 g Leivontasuklaata
200 g Voita
4 Kananmunaa
2 dl Sokeria
2,5 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
Ripaus suolaa

  • Kuumenna uuni 200 C, leikkaa leivinpaperista sopivan kokoinen pala vuoan pohjalle ja öljyä vuoka. Tämä helpottaa kakun siirtämistä tarjoiluastialle.

  • Vatkaa munat ja sokeri kunnolla vaahdoksi.

  • Sekoita joukkoon ensin sulatetut ja jäähdytetyt suklaa ja voi.

  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele massaan.

  • Paista uunin keskitasolla 15 - 20 min, kunnes reunat ovat kypsät, mutta sisus  vielä hieman taikinainen.

  • Jätä kakku jäähtymään vuokaan.


SUKLAAMOUSSE JA PÄÄLLINEN:

400 g Suklaanmakuista tuorejuustoa
2,5 dl Vispikermaa
Rouhittua suklaata
Marjoja
200 g Sulaa suklaata

  • Vatkaa vispikerma ja tuorejuustot kovaksi vaahdoksi.

  • Sekoita joukkoon rouhittua suklaata.

  • Kaada massa jäähtyneen mudccakekin päälle.

  • Sulata suklaa ja jäähdytä. Kaada suklaa moussen päälle ja koristele marjoilla.

  • Anna hyytyä pari tuntia jääkaapissa.

Kommentit

  1. Voi miten ihana kakku! Mud cake ja suklaamousse kuulostaa ihan super hyvältä yhdistelmältä! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit