Jäätävän herkullinen 4 minuutin nuudeliwok!



Tämä ruoka sellainen mikä on pysynyt ruokalistallani vuodesta toiseen. Vähintään joka kuukausi sitä on pakko saada. Sen tekemiseen menee aikaa neljä minuuttia, mutta sen maku on räjäyttävän hyvä. Perusreseptiä voi varioida mielensä mukaan lisäämällä ruokaan härkistä, nyhtistä tofua tai vaikka broileria.

Tämä ruoka ei ole vegaaninen, mutta se on kasvispohjainen muuten. Reseptiin kuuluu kananmuna. Se tuo niin paljon makua ja muokkaa koostumusta, ettei sitä mielellään jätä reseptistä pois.

Tämä on minun ykköslohturuokani. Nopea, helppo ja uskomattoman herkullinen.


4 minuutin nuudeliwok kahdelle


2 isoa pussia Mama kananuudelia
2 dl silputtua kiinankaalia
1 dl porkkanaraastetta
1 kevätsipuli varsineen
1 dl Herne-maissi-paprikaa
kolme kananmunaa
2 rkl soijakastiketta
Ripaus suolaa ja pippuria

  • Murustele nuudelit pieniksi ja lisää kiehuvaan veteen. Lisää keitinveteen mausteet (ei chiliä) toisesta nuudelipussista.

  • Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja lisää kiinankaali, porkkanaraaste, kevätsipuli ja hernemaissipaprika joukkoon. Freesaa hetki.

  • Kaada nuudeleista vesi pois ja lisää ne pannulle. Ripottele toisen nuudelipussin mausteet sekaan. Tässä kohtaa voit käyttää myös chilipussin jos haluat.

  • Sekoita soijakastike joukkoon.

  • Riko kananmunat ja sekoita ne nuudeleiden joukkoon. Sekoita koko ajan niin kauan että munat kypsyvät. Maista ruokaa ja lisää tarvittaessa joko soijaa tai suolaa ja pippuria.


Kommentit

Suositut tekstit