Täyteläinen Basilicapasta



Tämä resepti syntyi vahingossa, kun huomasin että kauppojen hyllylle on ilmestynyt basilica -tuorejuustoa. Minä rakastan pestoa ja basilicaa paljon, joten halusin kokeilla tuoda tuorejuuston avulla pastaan täyteläisempää twistiä, ja se onnistuikin juuri suunnitellusti.


Basilicapasta 4 annosta


250g Tagliatelle -pastaa
100g Basilicatuorejuustoa
2 rkl Pestoa
½ dl Parmesania
Suolaa ja pippuria
4 viipaletta Parmankinkkua
muutama minipallo mozzarellaa

  • Keitä pasta kattilassa melkein kypsäksi.

  • Lisää joukkoon tuorejuusto, pesto ja parmesan. Anna kuumentua ja tekeytyä.

  • Maista maut ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Paahda parmankinkkua pannulla niin että siitä tulee rapeaa.

  • Annostele pasta kulhoihin, lisää päälle kinkkua ja mozzarellapalloja! Tarjoile heti!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit