Paahdetut vaahtokarkit suklaamoussella ja mansikoilla!



Tämä on erittäin yksinkertainen jälkiruoka. Tämä on myös enemmän kuin äkkimakea, eikä monikaan varmasti pysty syömään yhtä enempää. Se tekee tästä erittäin edullisenkin jälkiruoan grillibileisiin tai muuten vain.



Resepti on helppo. Jättikokoinen vaahtokarkki paahdetaan pinnasta. Sisuksen voi poistaa painamalla, tai tekemällä reiän omenaporalla. Sisälle työnnetään pala mansikkaa tai vadelmaa ja sitten koko komeus täytetään suklaamoussella.

Tämä kyllä säilyy jääkaapissa, mutta pinta muuttuu tahmeaksi jos herkku on siellä liian kauan. Makuun se ei vaikuta, mutta lisää herkun sotkuisuutta.






PAAHDETUT VAAHTOKARKIT MANSIKOILLA JA SUKLAAMOUSSESISUKSELLA (6 annosta):


6 Jättikokoista vaahtokarkkia
1 dl Vispikermaa
100g Taloussuklaata
3 Mansikkaa tai 6 vadelmaa
(Nomparellejä)

LISÄKSI:

Kaasupoltin
Grillitikkuja

  • Työnnä vaahtokarkit keskeltä tikkuihin.

  • Paahda vaahtokarkkien pinta. Ole supervarovainen, sillä ne syttyy palamaan hyvin herkästi. Palanut vaahtokarkki maistuu todella pahalta.

  • Vaahdota kerma ja sulata ja jäähdytä suklaa. Sekoita ne vatkaamalla keskenään.

  • Poista sisus joko painamalla tai vaikka omenaporalla.

  • Venytä reikää varovasti, laita marja sisälle ja purista täyteen suklaamoussea (pursotinpussilla ja pienellä tyllalla).

  • Koristele halutessasi nomparelleillä.

  • Anna hyytyä jääkaapissa 15 minuuttia.

  • Ota pois jääkaapista ja tarjoile.


[caption id="attachment_5645" align="aligncenter" width="1538"] Tee reiät ja venytä niitä että saat täytteet väliin. Ole kuitenkin varovainen, ettet riko niitä.[/caption]

[caption id="attachment_5647" align="aligncenter" width="1539"] Sujauta marjat sisään ja täytä suklaamoussella.[/caption]

[caption id="attachment_5646" align="aligncenter" width="1536"] Testiryhmä arvostaa isosti.[/caption]

[caption id="attachment_5648" align="aligncenter" width="1536"] Testiryhmä vaatii lisää.[/caption]

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit