Pitapizzat grillaten!



Pizzat tehdään pitaleipään ja grillataan. Ei sitä sen selkeämmin voi selittää. Pitapizzoja meillä on tehty jo kauan aikaa, sillä niistä tulee helposti juuri sopivan kokoisia ja pitaleivät säilyvät hyvinä pakastimessa kuukausia. Voit ottaa pitan aina pizzahimon kasvaessa ja täyttää sen sillä mitä kaapista löytyy.

Pizzaset voi paistaa niin uunissa kuin grillatenkin. Me grillasimme tällä kertaa pitapizzat missä oli täytteenä tomaattikastiketta, emmentalraastetta, serrano-kinkkua ja kirsikkatomaatteja. Taisinpa heittää kyytiin myös aurajuuston jämiä sekä muutamia oliveja. Pinnalle ripottelin vielä parmesanin jämät ja sitten vain grilliin.

pitapizza

Ohje on maailman helpoin.


Ohje on niin helppo, että lapsikin sen oppii helposti. Pitaleipä leikataan kahtia, jolloin saadaan kaksi annosta / kaksi pohjaa. Pohjaan sivellään tomaattikastiketta tai ketsuppia ja sen päälle juustoraaste. Sitten pinnalle voi lisätä omat lempipizzatäytteensä.

Paista uunissa 225 C n. 10 min tai grillissä mediumlämmöllä n. 10 - 15 min.

Ps. Blogissa on vielä hetken aikaa käynnissä arvonta missä voit voittaa liput Taste of Helsinki -tapahtumaan. Käy osallistumassa arvontaan!

 

Kommentit

Suositut tekstit