Jäätävän herkullinen ja superrapea perunalisäke





Ärsyttää kun en muista mistä tämän ohjeen alunperin kaivoin, mutta lisään sen tänne kun muistan. Tämä on universumin paras perunalisäke. Se on rapea, maukas, herkullinen ja sopii kaikkeen. Yksi ainesosa mitä en ikinä olisi keksinyt käyttää, saa nämä perunat rapeiksi ja aivan jäätävän herkullisiksi: MANNARYYNIT!

Voisin jatkaa tätä hehkutusta loputtomiin, mutta siirryn silti suoraan reseptiin. Tätä on kokeiltu viime viikkojen aikana niin venäläisen lohen kuin bearnaise kanan kanssa. Ja maku on ollut 6/5 molemmilla kerroilla. Parasta perunaa ikinä.

Venäiläinen lohi on äitini bravuuri kun taas bearnaise kanassa oli grillattua broileria, ananasta ja bearnaisekastiketta. Tämä perunalisäke kruunaa näiden lisäksi minkä tahansa ruoan.

[caption id="attachment_5185" align="aligncenter" width="978"] venäläinen lohi <3[/caption]

RESEPTI:


1-2 kg Kiinteää perunaa
2 tl Suolaa
3 rkl Mannaryynejä
2-3dl Vettä

  • Kuori ja viipaloi perunat noin 1,5 sentin viipaleiksi.

  • Lisää suola pintaan ja kaada vesi vuokaan.

  • Ripottele mannaryynit päälle.

  • Kypsennä 200 C kunnes perunat kypsenee ja pinta on rapea (noin 30 -45 min)

  • Tarjoile lisäkkeenä.




Kommentit

Suositut tekstit