Sannan ruokakassi + Alekoodi ja Kalapata kookosmaidossa -resepti!

[caption id="attachment_3828" align="aligncenter" width="620"] Lihapullat kermakastikkeessa[/caption]

Sannan ruokakassin toiminta rantautui Päijät-Hämeeseen vuoden alussa ja pääsimme ensimmäisten joukossa kokeilemaan yhteistyössä Sannan Ruokakassin kanssa tuota palvelua. Sannan ruokakassi tarjoaa monenkokoisia paketteja, niin että tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy omansa. Tässä postauksessa kerron meidän kokemuksemme palvelusta ja tekstin lopusta löydät alekoodin, jotta pääset halutessasi itsekin kokeilemaan mistä on kyse.

Nelihenkiselle perheelle löytyy 5 päivän kassi, 3 päivän kassi sekä pikakassi. Jokaisen kassin mukana tulee tärkeimmät raaka-aineet, kotoa tarvitsee pääasiassa löytyä vain mausteita, joskus riisiä ja maitoa.



Kassit toimitetaan kotiovelle joka viikon maanantaina. Jo perjantaina puhelimeen kilahtaa viesti, jossa kerrotaan suunnilleen -aika maanantain toimitukselle. Sunnuntaina aika vielä varmistetaan.

Ruokakassien mukana tulee myös täydellisen helpot ohjeet, millä valmistat ravintola-tasoisia herkkuruokia perheellesi, puolisollesi tai vaikka ystävällesi.

Minun täytyy sanoa, että sekä minä että puolisoni olimme alkuun hieman skeptisiä tämän palvelun toimivuuden suhteen. Käymme kaupassa ja mietimme ruokalistaa etukäteen muutenkin, joten mitä tämä palvelu meille voisi tarjota muuta, kuin että ruoat tulevat ovelle ja kauppaan ei tarvitse itse mennä?

Se tarjosi paljonkin. Uusia makuja, jotka upposivat nirsoihin lapsiinikin. Uusia makuja, jotka resepti toisensa jälkeen haltioi maistajansa uudelleen ja jokainen resepti jää meillä kyllä käyttöön jatkossakin. Sen lisäksi raaka-aineiden laatu yllätti täysin. Kotimaista, lähiruokaa, luomua... Laadukasta, puhdasta ja tasokasta ruokaa, mitä oli suunnaton ilo tarjota perheelle.

Lisäksi kaupasta joka kerta mukaan tarttuvien heräteostojen määrä minimoitui merkittävästi, mikä osaltaan lisää säästöä kauppalaskuihin. Myös annokset olivat juuri oikean kokoisia, mikä pienensi ruokahävikkiä. Yhdestä ruoasta koko perhe söi kerran ja isille ja lapsille jäi vielä toinen annos seuraavaan päivään. Näin ollen ruokaa tarvitsi tehdä vain kerran päivässä ja koko aikana ei syntynyt ruokahävikkiä yhtään.

[caption id="attachment_3822" align="aligncenter" width="620"] Rucolapastaa ja kanapekonia[/caption]

[caption id="attachment_3821" align="aligncenter" width="620"] Lämminsavukirjolohta ja uunissa paahdettuja juureksia[/caption]

Puhuimme puolisoni kanssa, että tämä palvelu on erinomainen myös kylminä viikkoina, tai kun muuten pää lyö tyhjää. Se tuo kivaa ja maistuvaa vaihtelua silloin tällöin ja budjetoi ruokaan menevän rahan helpommin. Myös sairaana ollessa tämä on kätevä, kun ei tarvitse raahautua kaupoille puolikuntoisena.

Mutta ennenkaikkea kun kaipaa vaihtelua ja laadukasta, ravintolatasoista ruokaa. Tämä tarjoaa siihen oivan välineen.

Meidän kohdallamme tätä palvelua tullaan käyttämään myös arkemme muututtua syksyllä. Itse aloitan opiskelun, puolisoni tekee kolmivuorotyötä ja lapset ovat päiväkodissa. Jokainen syö yhden aterian poissa kotona, joten nopeasti valmistuva, maistuva ja täydellisen helppo päivällinen on käsillä jokaiselle arkipäivälle, ilman että kaupasta tarvitsee haalia muuta kuin maitoa.

[caption id="attachment_3827" align="aligncenter" width="620"] Kalkkunaa parmesanilla[/caption]



Hintaa minä itsekin säikähdin alkuun, mutta kun laskeskelin mielessäni luomun ja lähituotetun, puhtaan ja terveellisen ruoan arvoa, päädyin siihen lopputulemaan, etten varmasti saisi niitä itse yhtään edullisemmin mistään. Lisäksi ruoka tuodaan kotiovelle ja reseptit on mukana, mitä muuta sitä voisi enempää kaivata... Tietenkin jos Sannan ruokakassin mukana tulisi Gordon tai Jamie joka ilta valmistamaan ruoat kotiin, väitän että vain sillä palvelua voitaisiin parantaa.

Pelkään silti pahoin, että Gordonilla saattaa olla muutakin tekemistä, mutta annan tälle kokeilulle, palvelulle, maulle ja ruoan laadulle ehdottomasti 5/5 pistettä.

Todistaakseni väitteeni, julkaisen teille yhden Sannan Ruokakassin mukana tulleen reseptin. Tämä resepti muodostui ehdottomaksi suosikiksemme, vaikka minä en ole kovinkaan läheinen ystävä sen enempää kalan kuin kookoksenkaan kanssa. Tämä silti oli enemmän kuin taivaallisen hyvää.

Postauksen lopussa myös linkit Sannan Ruokakassiin, sekä ihana alekoodi, että pääset kokeilemaan palvelua.

KALAPATA KOOKOSMAIDOSSA (6 hlö)
(Huom. Resepti sisältää myös lisukkeet)


1 kpl Keltasipulia
1 kpl Kurkkua
1 prk Kookosmaitoa
1 prk Tomaattimurskaa
2 kpl Paprikaa
1 pss Sokeriherneitä
1 kg Turskan fileetä (Olen tehnyt tämän myös pakaste seitistä ja toimii erinomaisesti)
Currya, jauhettua Korianteria, öljyä, paprikajauhetta, suolaa, mustapippuria, 2 kpl valkosipulinkynsiä.

Basmatiriisiä (1,5dl valmista per syöjä)

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan jokaiselle syöjälle.

  • Hakkaa keltasipuli karheaksi silpuksi.

  • Kuumenna 2 rkl öljyä kattilassa. Kuullota sipuli ja valkosipuli. Muutama minuutti riittää.

  • Lisää 1 rkl Currya, 1 rkl Paprikajauhetta, 1 tl jauhettua korianteria ja 1 tl suolaa. Anna paistua pari minuuttia.

  • Lisää tomaattimurska ja kookosmaito. Soseuta kastike sauvasekoittimella.

  • Leikkaa paprikat ja kurkku tikuiksi ja tarjoa laseista jokaiselle valmiina annoksina.

  • Leikkaa kala reiluiksi paloiksi ja mausta vasta jauhetulla pippurilla ja suolalla.

  • Lisää kalapalat kastikkeeseen ja kypsennä 6 min, tai kunnes kala on kypsää.

  • Tarjoile kalapata riisin, kurkun, paprikan ja sokeriherneiden kanssa.


SANNAN RUOKAKASSI:


Pääset tutustumaan Sannan Ruokakassin palveluihin ja hintoihin tästä linkistä. Sannan Ruokakassi löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Jos haluat kokeilla palvelua, tässä alekoodi, jolla saat 8€ alennusta tilauksestasi.

ALEKOODI: FRUTTIDIMUTSI17

Kommentit

Suositut tekstit