Uusi vuosi - Uudet hiukset!

[caption id="attachment_3527" align="aligncenter" width="620"]unnamed Tämä kuva on otettu heti kampaajan jälkeen[/caption]

Olen täällä bloginkin puolella avautunut viime vuoden lopulla siitä, kun päätin haluta tumma- harmaat, liukuvärjätyt hiukset ja polkkatukan. Näin siis joskus loka- marraskuulla kuvan etsiessäni uutta tyyliä, ja rakastuin siihen kuvaan niin paljon, että sain pakkomielteen siitä.

Ensin ajattelin, että teen sen itse. Olin käyttänyt hiusöljyä ja muita tuotteita jo pitkään, hiukset olivat todella hyvässä kunnossa, joten äkkiäkös minä vähän värjään. Parit värinpoistot kehiin ja harmaata päälle, helppo homma.

No ei se ollut. Pääsin siihen kohtaan, että pari värinpoistoa oli tehty. Sitten iski paniikki. Väri oli kirkuvan oranssi, osittain keltainen. En uskaltanut tehdä enää yhtään värinpoistoa ja kysellessäni muutenkin harmaiden värien perään Facebookissa, monet sanoivat, että riski saada vihreät hiukset olisi aika suuri.

Minua ärsytti. Olin saanut homman alkuun, mutta omin voimin eteenpäin rämpiminen ei mitenkään voisi tuottaa haluttua tulosta. Lisäksi hiukset ottivat luonnollisesti itseensä kahdesta erillisestä kolmen viikon välein tehdystä värinpoistoista, vaikka yritin hoitaa niitä parhaani mukaan niiden välissä. Pidin reilun kuukauden taon ja keskityin vain hoitamaan hiuksiani takaisin kuntoon ja sitten otin yhteyttä Lahden The Place -kampaamoon.

[caption id="attachment_3514" align="aligncenter" width="620"]001 Tässä siis lähtötilanne. Kuva otettu suihkun jälkeen.[/caption]

The Placen ihana Jonna päätti auttaa ja niinpä minä sitten pian istuinkin Lahdessa kampaajan tuolilla. Jonna on todellinen ihmeiden tekijä. Ja hän sanoi myös rehellisesti, ettei harmaa ole ihan täysin mahdollinen ensimmäisen kerran jälkeen, joten päädyimme lämpimään, hiekan värisiin latvoihin ja tummaan tyveen.

On mahdollista, että matka tästä vielä jatkuu kohti harmaata, mutta toisaalta olen tykästynyt tähänkin väriin. Olen luonnostani tumma ja mietinkin, että voiko harmaa tuoda kasvoilleni kalpean efektin, kun sitten tämä hiekka taas tuo lämpöä...

Kampaamo -käynti oli kaikin puolin ihana. En ole tainnut aikuisiälläni istuakaan kampaajan tuolissa, joten nautin hommasta täysin rinnoin. Jonna leikkasi ja värjäsi hiukseni ja juttua riitti koko siellä olo ajan. Värjäyksen aikana nautin kahvin ja lueskelin lehtiä... Ja tietty päivitin sosiaalista mediaa. Aika meni kuin siivillä ja olisin voinut halata Jonnaa lähtiessäni, niin paljon pidin lopputuloksesta.

Postauksen ensimmäinen kuva on suoraan kampaajan jälkeen otettu. Ei sitä kai koskaan opi niin hyvin laittamaan hiuksia, kuin ammattilainen ne laittaa, mutta olen silti rakastunut tämän mallin helppouteen.

[caption id="attachment_3506" align="aligncenter" width="591"]IMG_8372 Tässä suoristettuna[/caption]

IMG_8370

Jos haluaa lähteä nopeasti, suoristaminen kestää 5 minuuttia. Jos on tiedossa joku tärkeämpi tilaisuus tai aikaa on enemmän, ovat kiharat kiva ratkaisu. Kun hiukseni olivat pidemmät, minä poistuin 95% hiukset nutturalla ja pipo päässä kotiovesta ulos. Nykyään on ihana lähteä, kun hiukset saa laitettua nopeasti ja lopputulos on aina yhtä ilahduttava. Niin hyvä, että voin jopa hymyillä itselleni peilistä.

Kiitos Jonna ja The Place! Jos olet Lahden lähistöltä, suosittelen The Placea koko sydämestäni! Heidän nettisivunsa yhteystietoineen löytyy tästä linkistä ja Facebook -sivuille pääset tästä.

Hinnat ovat kohtuulliset ja työn jälki on erinomaista. Tästä on ihana lähteä uudella lookilla kohti tätä vuotta ja itsensä hyväksyminen on nykyään merkittävästi helpompaa kuin ennen! Uskomatonta, miten "pienestä" asiasta voi saada hyvän mielen niin pitkäksi aikaa!

Ps. Blogissa on sunnuntaihin asti arvonta! Voita itsellesi ja ystävällesi liput Jyväskylän häämessuille! Pääset arvontaan tästä!

[caption id="attachment_3509" align="aligncenter" width="620"]IMG_8401 Nopea kiharrus koko päälle onnistuu myös helposti ja tuo kokonaan toisenlaisen tyylin![/caption]

IMG_8393

Tämä postaus on tehty osittain yhteistyössä Lahden The Place -kampaamon kanssa.

 

Kommentit

  1. Ihana toi sun uus tukka ? Toi väri sopii sulle täydellisesti. Ootko varma, että haluut harmaat hiukset? Toki kokeile ihmeessä, saahan ne sitten helposti takas tummaksi. Mutta toi on sulle (mun mielestä) täydellinen väri. Ja malli sopii sulle kuin nenä päähän. ? Oot oikea hot mama!

    VastaaPoista
  2. Sofia / Frutti Di Mutsi13. tammikuuta 2017 klo 0.27

    Kiitti <3
    Mä vielä jahkailen harmaita latvoja, se kuva niistä on jotenkin niin ihana, mut sit oon kyllä tähän hiekan väriinkin nyt tykästynyt... Et varmaan pitää vielä miettiä jääkö nää latvat tämmösiksi vai vieläkö vaalennetaan :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä kaunis ja tyylikäs tukka! ? Ja ihan yhtä upea kiharoilla ja suorana! Näyttää varmasti kivalle myös kun pituutta tulee lisää, eli ei tarvi joka kuukausi käydä kampaajalla. ?

    VastaaPoista
  4. wau mikä tukka! Itse olen myös koko ikäni värjännyt ruskealla/tummanruskealla kotona. En uskaltanut itse alkaa vaalentamaan. Joten olen n. vuoden aikana käynyt 3x kampaajalla. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että väri on täydellinen =) Olen niin ihastunut tukkaani, enkä ikinä enää sitä kotona värjää. Kotivärjäys oli vähän loputon kierre, aina juurikasvu tuli näkyviin. Mulla on ihana kampaaja, joka OIKEASTI teki sellaisen värin, joka passaa mulle täydellisesti.

    VastaaPoista
  5. Sofia / Frutti Di Mutsi16. tammikuuta 2017 klo 2.59

    Toi on niin paras tunne ikinä <3
    Kyllä itseänikin ihmetytti se ero. Ja just se miltä hiukset tuntuivat heti kampaajan jälkeen. Niitä halusi vain hipelöidä koko ajan, kun olivat niin pehmeät ja sileät! Veikkaanpa, etten itsekään enää värjäile näitä muuta kuin Jonnan käsittelyssä :)

    VastaaPoista
  6. Sofia / Frutti Di Mutsi16. tammikuuta 2017 klo 3.00

    Kiitos! <3
    Itsellä hieman alaston olo, kun on yhtäkkiä niin lyhyt, vaikka onkin juuri sitä mitä halusin. Kiharoiden takia annan kyllä hieman ainakin kasvaa :) En varmasti joka kuukausi kampaajan tuolissa istu, mutta ehkä sen verran että toivottu väri saavutetaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit