DIY Säilytysratkaisu mopille + ARVONTA!!

Siivoaminen.  Minulla on siivoamiseen viha-rakkaus-suhde. Inhoan siivoamisen aloittamista, mutta rakastan siistiä kotia. Ja kun saan nihkeän alun jälkeen homman käyntiin, tapahtuu paljon ja äkkiä. Aika ajoin meillä tehdään suursiivous jolloin tavarat ja vaatteet saavat kyytiä isolla kädellä. Nyt oli sellaisen siivouksen paikka ja roskakatokseen lähti säkkitolkulla roinaa. Osa odottaa vielä työhuoneessa kirpputoripöydän saantia.

Meillä on kulkenut avioliittomme mukana kaksi moppia. Toinen on minun Sini lankamoppini, jonka sain kun muutin pois äidin helmoista 16 -vuotiaana. Toinen on puolisoni Sini monitoimimoppi jonka hän sai, kun hän muutti pois kotoa. Mopeillamme alkaa olemaan jo ikää ja se on vaikuttanut siivoukseenkin.

Entiset moppimme ovat nykyisen moppimme esi-isiä. Sinituote -merkki on sama, mutta tämän yhteistyön myötä todella ymmärsimme, mikä ero on hoitaa lattioiden pesut ja pyyhkimiset kunnollisilla välineillä, kun vertaa kymmenen ja jopa viisitoista vuotta vanhaan moppivanhukseen.

DSC_0592

Kotimme on kahdessa kerroksessa. Meillä on 100 m2 tummaa laminaattia, mikä näyttää inhottavalta kun siihen kerääntyy pölyä ja muuta. Lisäksi meillä on wc, wc/kylppäri ja kylppäri/sauna. Alakerran vessassa ei ole lainkaan lattiakaivoa, joten lattian suihkuttaminen ei ole mahdollista. Se ärsyttää minua hieman, sillä olen tottunut aiemmissa kodeissamme pesemään vessan niin, että suihkutan niin kuumaa vettä kuin hanasta tulee ja sillä huuhdon lattiat ja seinät. Sitten pesuainetta ja uusi huuhtelu. Ja puhdasta tulee joka kerta.

Nyt olemme imuroineet ja mopanneet vessaa vanhalla mopilla ja vaikka se on näyttänyt puhtaalta, ei se sitä ole ollut. Muutamaa päivää aiemmin putsattu lattia olikin kamalan likainen. Sekin selvisi nyt, kun lattiat pestiin uudella laatoille tarkoitetulla laattamopilla.

DSC_0601

DSC_0605

Moppitanssi laminaatilla


Kuten jo aiemmin mainitsin, meillä on laminaattia ja paljon. Se oikeastaan oli se asia mihin rakastuimme tässä kodissa ensimmäisenä. Joka huoneessa on puhtaanvalkoiset seinät ja tummat laminaattilattiat. Laminaatti yhdistää kotimme jokaista huonetta ja tuo huolitellun ja kauniin yhdistetyn ulkomuodon kodillemme.

Laminaattimopin pyörittely kosteanakin oli kuin olisi tanssittanut moppia. Se liikkui ketterästi ja pyyhki kaiken mennessään. Siivoaminen olikin yhtäkkiä yllättävän kevyttä ja hyvät välineet myös nopeuttivat toimitusta merkittävästi. Laminaattipyyhkimessä olevat langat keräävät pölyt ja hiukset mukaansa staattisesti ja kostennihkeänä lähtee mehu- tai maitotahratkin pyyhkäisemällä pois.

DSC_0607

Lisäksi postauksen lopussa oleva DIY -seinätelinesysteemi tekee sen, että moppi on todella nopeasti käyttövalmis ja näin ollen harjan ja rikkakihvelin käyttö on jäänyt vähäisemmäksi. Ennen niillä tuli putsattua pikasiivoukset, mutta nyt niiden tehtävä on enää siirtää pikakuivamoppauksesta tulleet muruset roskakoriin.

Moppi on seinällä aina laminaatille tarkoitettu pölyliina päällään ja sen käyttö on uskomattoman paljon nopeampaa ja vaivattomampaa, kuin mitä harjan käyttö on ollut.

Lapset mukaan siivoukseen


Kun itse olin pieni, perheemme elämä pyöri Hotellimme ympärillä. Minä ja pikkusiskoni olemme joutuneet saaneet opetella töiden tekoa jo tosi pienestä asti. On eri asia saada viikkorahaa viemällä roskat ja siivoamalla oma huone. Meillä oli jo ala-asteikäisenä mukana "kotityötehtävissä" hotellin ja ravintolan imuroimista, tiskaamista ja vuoteiden sijaamista.

Vaikka tuolloin olin katkera siivouksen määrästä ja siitä mitä laatua vaadittiin, olen kuitenkin kiitollinen äidille ja mummolle siitä, että olemme oppineet tekemään monenlaista työtä jo ihan lapsesta asti. Ja siksi minulle on tärkeää ottaa omat lapset mukaan kaikkeen mitä teenkin, että hekin oppivat tietyt asiat jo pienestä asti ja muutaman vuoden päästä ne asiat kulkevat heidän mukanaan itsestäänselvyyksinä.

Lapset ovatkin aina mukana ruoanlaitossa ja askartelupuuhissa, mutta nyt olemme ottaneet heitä mukaan myös siivoukseen. Omat lelut pitää laittaa niille tarkoitetuille paikoille ja olemme yhdessä harjoitelleet missä minkäkin paikka on. Ja hyvin lattiaa pitkin kiitävällä mopilla saa pienikin ihminen pölyt helposti pois.

DSC_0588 DSC_0592

Vaikka lapset näkevät vanhemmat siivoamassa, se ei tarkoita että katselemalla oppisi sen enempää. Omat lapseni ovat nyt 2,5 v ja 3,5 v ja kumpikin oppi mopin pyörittämisen muutamissa minuuteissa. Kun selitin pienemmälle, että moppi pitää vetää nurkkia myöden, isompikin ymmärsi asian samalla kerralla.

Lapsille voi myös tehdä esimerkiksi dc-fixistä tai tai teipistä hauskan radan lattiaan, mitä seuraamalla lapsi oppii käyttämään moppia tehokkaasti. Meillä se ei vielä mahda toimia, mutta veikkaanpa että puolen vuoden päästä tilanne on jo ihan toinen.

DSC_0595 DSC_0599

Joka pinnalle oma pää


Tämä on asia missä myönnän oman typeryyteni. Tai oikeastaan tietämättömyyteni. Minulla on kyllä lukutaitoa, mutten ole koskaan osannut ajatella mikä ero siivouksessa on, kun käyttää jokaiselle pinnalle sille tarkoitettua moppauspäätä. Olen ajatellut maalaisesti että moppi kuin moppi. Enää en ajattele niin.

Sen enempää tutkimatta löin ensin vahingossa uuteen Sini -moppiimme laatta -terän ja ihmettelin kostean pään nihkeyttä laminaatilla. Sitten tuli mieleen vielä kerrata mihin mitäkin käytetään ja vaihdoin moppiin laminaattiluutun. Ja voi taivas mikä ero!

Kostea moppi pyyhki mennessään kaiken. Se myös keräsi viimeisetkin pikkumurut mitä imuri ei ollut ehtinyt napata mukaansa ja lattia muutti ulkonäköään hyvinkin nopeasti. Mmuruset eivät myöskään tippuneet matkalla kyydistä vaan ne kulkivat mopin mukana ja hyppäsivät kyydistä vasta pesuämpärissä.

Vanhan moppimme hyvin ansaitut eläkepäivät osuivat juuri oikeaan hetkeen, sillä hänestä ei enää ollut tekemään samaa työtä kuin tästä uudesta ja nuoremmasta. Tiedän kuulostavani ikärasistilta, mutta tässä puhuu nyt fakta. Siivoaminen vain on miellyttävämpää kunnollisilla välineillä.

DSC_0610

DIY TELINE MOPILLE - SIIVOUSVÄLINEET AINA VALMIINA


DSC_0496

Meidän kodissamme ei ole kunnollista siivouskaappia. Tai on, mutta siinä on hyllyt niin, että sinne ei mahdu moppi sen enempää kuin imurikaan. Se on tosi sääli, sillä olemme säilyttäneet moppausvälineitä sekä imuria saunan pukuhuoneessa. Siellä ne eivät kuitenkaan ole kätevästi saatavilla jolloin eniten käyttämämme siivousväline onkin ollut harja ja rikkakihveli.

Olen aiemminkin kertonut, että olohuonettamme sekä keittiötä yhdistää isot ikkunat, joissa roikkuvat koko matkalla harmaat ja valkoiset verhot. Keittiön päässä on pieni kaistale valkoista seinää, mikä on ollut aina harmaan verhon peitossa ja koska siivouskaappiimme tuo mopin varsi ei kokonaisena mahdu, keksimme tehdä moppausvälineille paikan keittiön verhon taakse piiloon.

Märkänä emme välineitä tuohon laita ettei seinä kärsi. Siivouksen jälkeen kuivaamme välineet vessan rättipatterilla ja kuivat välineet tuodaan sitten tuohon omille paikoilleen.

Tämä idea ei toimi joka kodissa, mutta tätä ideaa voi käyttää tekemällä samalla systeemillä moppausvälineille omat paikkansa sinne siivouskomeroon, jos sellainen pitkä kaappi kotoa löytyy.

[caption id="attachment_3600" align="aligncenter" width="620"]DSC_0491 Seinään kiinnitettiin koukut, jotka jäivät toisesta paikasta turhiksi. Virkkasin supervahvasta askartelulangasta lenkit, jotka kiinnitin niittipyssyllä kiinni puisiin pyykkipoikiin.[/caption]

[caption id="attachment_3599" align="aligncenter" width="620"]DSC_0490 Virkkasin 16 ketjusilmukkaa. Sitten taitoin lenkin silmukaksi niin, että yhdistin ne piilosilmukoilla viidenneksi alimman silmukan kohdalta päähän asti. Lopuksi päättely.[/caption]

[caption id="attachment_3601" align="aligncenter" width="620"]DSC_0493 Löin silmukat varresta kiinni pyykkipoikiin niin, että nipsupuoli jää roikkuessaan alaspäin. Näin moppausvälineet saa nätisti kiinni aina omalle paikalleen.[/caption]

[caption id="attachment_3604" align="aligncenter" width="620"]DSC_0498 Moppia varten ostimme Motonetistä veneen kiinnitykseen tarkoitetun lenkin. Moppi jää nätisti roikkumaan ja varsi mahtuu olemaan suorana. Jos kaapissa ei ole korkeutta pujottaa moppia siihen suoraan, niin mopin päähän lähtee irti, joten pienellä klikkauksella kärki irti ja uudelleen kiinni. [/caption]

[caption id="attachment_3606" align="aligncenter" width="620"]DSC_0502 Kuten kuvasta näkyy, kaikki välineet jäävät niin seinään kiinni, että verhon läpi ei mitenkään voi tietää että piilossa on siivousvälineitä. Samalla ne ovat tuossa superkätevästi aina saatavilla.[/caption]

[caption id="attachment_3605" align="aligncenter" width="620"]DSC_0500 Tässä vielä kuva kun verho on vedetty mahdollisimman suoraksi. Verhon takaa ei todella huomaa moppia eikä muita siivousvälineitä. [/caption]

ARVONTA:


Arvon viisi (5) kappaletta Suomi 100 -juhlavuoden erikoismallista monitoimimoppia,
sekä siihen sopivaa mikrokuitu -laminaattipyyhintä. Ilmiömäinen setti lattioiden huolelliseen pesuun.
Yhden palkinnon arvo on 25€.


Osallistumisaikaa on 27.02.2017 asti.


Osallistuaksesi arvontaan kommentoi alle sähköpostiosoitteesi ja tietosi.
Antamiasi tietoja ei käytetä minkäänlaiseen markkinointiin, vaan ainoastaan siihen, että saan voittajan kiinni.


Yhteistyössä Sinituote

Kommentit

  1. Olisi mahtava saada uusi moppi vanha vetelee jo viimeisiään. Osallistun siis arvontaan

    VastaaPoista
  2. Hyvä moppi

    VastaaPoista
  3. Aloittaminen on kyllä vaikeaa, sitten kun pääsee vauhtiin, on jo mukavampaa.
    No joo, tuolla "yhden-mopin"-taktiikalla täälläkin on koitettu mennä... Jospa nyt tämän jälkeen siivous sujuisi kuin tanssi - voittoa toivoen :) :)

    VastaaPoista
  4. Tämä moppi olisi juuri sopiva meidänkin laminaateille.

    VastaaPoista
  5. Toimiva moppi

    VastaaPoista
  6. Sini-arvonta

    VastaaPoista
  7. Hyvä siivousväline.

    VastaaPoista
  8. Mukana ehdottomasti?

    VastaaPoista
  9. Oikeilla välineillä tulee parempia tuloksia. Mukaan arvontaan siis. :)

    VastaaPoista
  10. Tämä tästä huushollista todella puuttuu,jospa onnetar suosisi!

    VastaaPoista
  11. Tehokkaan näköiset mopit :) Osallistun arvontaan! sitruunapippuri at luukku com

    VastaaPoista
  12. Josko moisen avulla maistuisi & sujuisi taas siivouskin

    VastaaPoista
  13. Helpottaisi arkea kummasti!

    VastaaPoista
  14. Moppi kaipaisi uudistusta

    VastaaPoista
  15. Minna Hietala-Salokannel31. tammikuuta 2017 klo 4.39

    Tulipa siinä hyviä neuvoja ja ideoita! Kiitos ?
    Kunnon välineet tarvittaisiin meilläkin....

    VastaaPoista
  16. Tähänhän on ihan pakko osallistua, että sais tuollaisen!

    VastaaPoista
  17. Oi voi, voitto tulisi todellakin tarpeeseen, sillä meidän siivousvälineet alkavat vedellä viimeisiään..

    Osallistun siis arvontaan!

    VastaaPoista
  18. Mä käytän puolison mummolta perittyä Sinipiikaa ja tykkään siitä. Ehkä pitäisi siirtyä nykyaikaan, mutta saako uusilla välineillä oikeasti lasten mehut ja ketsuppitahrat irti keittiön lattiasta?

    VastaaPoista
  19. en ole tiennytkään uusista mopeista, vaikka sinituotteen välineillä olen aina siivonnut. ja siivoan edelleenkin.

    VastaaPoista
  20. Uutta tarvis kun katkesi edellinen sini varsi ?

    VastaaPoista
  21. Uusi moppi olisi tarpeen. Terkuin 5 lapsen äiti ja karva lapsia löytyy myös 4 kipaletta ?

    VastaaPoista
  22. Sini-tuotteet ovat hyviä! Hyvät siivousvälineet auttavat saamaan siivousinspiraation!

    VastaaPoista
  23. Meillä sama tilanne moppien kanssa. Joten eikun uusien ostoon. :)

    VastaaPoista
  24. Oishan se ihana kerrankin voittaa jotain :)

    VastaaPoista
  25. Olisi kiva saada uusi moppi.

    VastaaPoista
  26. Hyvä idea toi seinäkiinnitys! Meillä käytin vähän samaa ideaa ja nyt olohuoneen verhon takana on piilopaikka pyykkitelineelle silloin kun se ei ole käytössä (useimmiten kyllä on...) :D

    VastaaPoista
  27. Mukana ehdottomasti! Meidänkin mopit kaipasivat kipeästi uusimista...

    VastaaPoista
  28. Kiva olis saada uus moppi !

    VastaaPoista
  29. Olis jo minunkin aika saada uusi moppi. Vanhalla on todella työlästä siivousta

    VastaaPoista
  30. Moppi olisikin haussa uuteen kotiin jossa laminaattilattiat, tällä hetkellä löytyy vain höyrypesuri ja laminaattihan ei tuosta varmaan hirveästi tykkäisi :D

    VastaaPoista
  31. Voi, mun moppini on niin vanha että kelpaisi vaikka siivousmuseoon. Tämä olisi tosi tarpeellinen voitto meidän perheelle. Ajankohtainenkin kun kevätaurinko saa kohta esille kaikki pölyhiukkaset joita ei talvella tiennyt olevankaan..

    VastaaPoista
  32. Juu, ei kannata ostaa halpiksia, niistä ei saa kuin pahaa mieltä huonoa jälkeä.

    VastaaPoista
  33. Sofia / Frutti Di Mutsi31. tammikuuta 2017 klo 8.04

    Saa, helpommin kuin voisi uskoakaan. Laminaatille tarkoitetulla päällä irtoaa kaikki lika lattiasta todella hyvin. :)

    VastaaPoista
  34. Olipas todella hyödyllinen postaus, sillä tunnustan että kaapistani löytyy sellainen antiikkinen moppi, jota en paljonkaan viitsi käyttää :(
    Jos arvonnassa ei tärppää, pitää lähteä moppimarkkinoille :)
    Sinituotteita minulla kyllä muuten onkin aikalailla. Miksiköhän se moppi on jäänyt päivittämättä?!

    VastaaPoista
  35. Olisi tarve uusia moppi. Edellinen on 25 vuotias lanka- tai narumoppi.

    VastaaPoista
  36. Olis niin ihanaa saada kunnon siivousvälineet =)))

    VastaaPoista
  37. Sinillä siivous sujuu!

    VastaaPoista
  38. Yksi moppi meilläkin käytössä. Helpotusta siivoukseen kyllä toivoisin.

    VastaaPoista
  39. mukana! Just viikonloppuna vanha moppi hajosi..

    VastaaPoista
  40. Uusi moppi olisi ihanin yllätys ikinä.

    VastaaPoista
  41. Tästä huushollista ei löydykkään monitoimimoppia. Jos arpaonni suosisi ehkä tämän talon väkikin innostuisi vihdoin lattioiden luutuamisesta!

    VastaaPoista
  42. Mukana, vanha moppi alkaa olla jo tiensä päässä.

    VastaaPoista
  43. Siivousintoilijalle sopiva arvonta! Olis kiva päästä kokeilemaan ihan uutta moppia, siis uutta mulle. Mukana arvonnassa siis!

    VastaaPoista
  44. Uusi moppi inspiroisi siivoamaan! Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  45. Oi tarpeen tulisi tuo setti <3

    VastaaPoista
  46. Mukana arvonnassa!! :)

    VastaaPoista
  47. Oijoij kylläpä oli avartava postaus. uutta kotia olisi ilo siivota uusin välinein.

    VastaaPoista
  48. Olen itsekin yrittänyt saada lapsia mukaan siivoukseen.. moppia meillä ei edes ole. Lapsuuden kodissa lattiat pestiin rätillä käsin, siis konttaamalla! :D Tietysti tällaiseen arvontaan täytyy osallistua :)

    VastaaPoista
  49. Osallistun arvontaan, keittiön lattia on moppaamista odottamassa :D

    VastaaPoista
  50. ehdottomasti mukana!

    VastaaPoista
  51. Vihaan lattioiden pesemistä, mutta ehkä se onkin kiinni vain huonoista välineistä! :D

    VastaaPoista
  52. Ehdottomasti mukana! Kylpyhuoneen siivouksessa tämä moppi olisi ihan ässä :)

    VastaaPoista
  53. Koiraperheessä tuiki tarpeellinen

    VastaaPoista
  54. Mukana arvonnassa ?

    VastaaPoista
  55. Laminaatit täälläkin. Hyvän tuntuinen moppi, tahtoo!

    VastaaPoista
  56. Toinen moppaaja mukana arvonnassa

    VastaaPoista
  57. Hyvällä mopilla olisi mukavampi siivota

    VastaaPoista
  58. En omista vielä mitään lattianpesumoppia, käytän vanhempieni laattamoppia. Tarpeeseen tulee.

    VastaaPoista
  59. No tuo olis hieno, ja niin kiva :)

    VastaaPoista
  60. mukana ehdottomasti tarvisin ,ei ole ja kotona siivotaan kontaten ja siivoojalle tarpeen myös ammatin puolesta

    VastaaPoista
  61. mukana arvonnassa <3

    VastaaPoista
  62. Mopin päivitys olisi kyllä tarpeen

    VastaaPoista
  63. Nykyinen haiseva vanha moppi joutaisi mäkeen

    VastaaPoista
  64. Uudet helpottavat välineet kiinnostavat aina...☺ siivouksessa ainakin ;)

    VastaaPoista
  65. Vanha moppi karistaa lankojaan niin, että siivouksen jälkeen entistä sottaisempaa.

    VastaaPoista
  66. ois mopille käyttöä

    VastaaPoista
  67. Moppiarvonta. Kyllä olis käyttöä!

    VastaaPoista
  68. Mukana moppi arvonnassa

    VastaaPoista
  69. Ehdottomasti mukana. ?

    VastaaPoista
  70. Osallistun arvontaan. :) kova setti olisi ;D

    VastaaPoista
  71. Täällä 2,5v poika on aina innokkaasti mukana siivoamassa ja pesemässä lattioita :) arvonnassa mukana siis!

    VastaaPoista
  72. Tälle himosiivoojalle erittäin kiva, jos voittais moppisetin.

    VastaaPoista
  73. Tuollaiselle olisi käyttöä, sillä tällä hetkellä en omista minkäänlaista lattiapesintä. :P

    VastaaPoista
  74. Moppi mulle niin pääsen siivoamaan

    VastaaPoista
  75. Taivas varjele mikä sieltä tulee, no uus moppi!

    VastaaPoista
  76. Näyttää näppärälle :)

    VastaaPoista
  77. Mukana! Meillä täytyy allergian takia pyyhkiä kostealla lattiat joka päivä.

    VastaaPoista
  78. Mukana arvonnassa! Meilläkin on laminaattilattiat ja käytössä kamala vanha lankamoppi.

    VastaaPoista
  79. Mukana! Kunnon välineet voisivat tehdä tämänkin opiskelijan kämpästä useammin siistittävän, tällä hetkellä kaapista löytyy vain yksi kömpelö moppi :|

    VastaaPoista
  80. Mielenkiintoinen juttu. Mukana ollaan.

    VastaaPoista
  81. Mukana ? kahden pienen lapsen äitinä tulisi todellakin tarpeeseen ❤

    VastaaPoista
  82. Wau! Siistiä tulee :)Kyllä tulisi moppi tarpeeseen....

    VastaaPoista
  83. Hitsi, just tuommosta tarvisin minäkin

    VastaaPoista
  84. Osallistun arvontaan. Käyttöä olisi palkinnolle.

    VastaaPoista
  85. Mukana kun partiopoika. Nyt tarttis apuvälineitä siivoukseen.

    VastaaPoista
  86. Oi vitsit mikä upea arvonta! Jotenkin näin kolmenkympin ylitettyäni olen alkanut katsella siivousta uusin silmin. Näin miehenä sitä hifistelee kaikki kodinkoneet ja nyt siivoukseenkin kelpaa vain välineistä parhaat! Omat on tällä hetkellä opiskelija-asunnosta asti mukana kulkeneita, kenties jo parhaat päivänsä nähneitä! Voisi muu perhe myös arvostaa uusia siivousvälineitä, jäisi aikaa enemmän muuhunkin kuin siivoukseen!

    VastaaPoista
  87. ihan jees moppi.mukana ollaan

    VastaaPoista
  88. Olipa näppärän näköinen vekoitin...mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  89. Tulee tarpeeseen

    VastaaPoista
  90. Omat siivousvälineet kaipaisivatkin jo päivitystä.

    VastaaPoista
  91. Kevät siivous häämöttää joten tarpeeseen tulisi tämä voitto

    VastaaPoista
  92. ensimmäinen oma koti jonka siivouskaapissa olisi vielä tilaa...

    VastaaPoista
  93. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  94. Kahden kerroksen väkeä täälläkin, moppi tulisi todellakin tarpeeseen ?

    VastaaPoista
  95. Mukana ehdottomasti!

    VastaaPoista
  96. Tumman laminaatin ongelmat on aikasta tuttuja ;) Niin ihanalta kuin se näyttääkin, niin kivasti näkyy joka ikinen likatahra (4 lasta takaa niitä tahroja..) ja koiran/kissankarva ja pöly. Itse tulee nykäistyä teräväkuivaimella roskat pois päivittäin ja staattisella liinalla loputkin pölyt vähintään joka toinen päivä. Laminaattimoppi oliskin jo ihan ylellisyyttä! Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  97. Tuolle olisi tarvetta

    VastaaPoista
  98. Ooo! Enpä ole tajunnutkaan, vedellyt vain sillä yhdellä ja samalla reuhkalla :D Ehkä onnetar suosii :)

    VastaaPoista
  99. Ihania ideoita omaan käyttöön. Kiitos!
    Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  100. moppi arvonta tulee sopivaan ajankohtaan, ei enää riitä pyyhkiä vauvansoseita lattialta vaan kovemmatkin jämät täytyy saada pois!kiitos!

    VastaaPoista
  101. No ehdottoman upea setti olisi talouteen jossa on 2 kissaa. Olen mukana arvonnassa, ehdottomasti.

    VastaaPoista
  102. Hah, et ikinä arvaa meillä.on just se 15 vuotta vanha Sini moppi. Joten ehdottomasti mukana.

    VastaaPoista
  103. Loistavia vinkkejä! Mukana ?

    VastaaPoista
  104. Uudelle mopille olisikin tarvetta tässä huushollissa! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  105. Moppi ois kiva ja tollanen laattapää on ihan pakko hankkia, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  106. Paljon laminaattia olisi oikeaa moppia vailla meilläkin! ?

    VastaaPoista
  107. Opiskelija-eläintalous olisi hyyyyvin tyytyväinen tuollaisesta voitosta. Mieski vois uutuuden viehätyksen vallassa siivota muutaman kerran ;D

    VastaaPoista
  108. Hieno idea tuo säilytysjuttu

    VastaaPoista
  109. kohta paistaa kevätaurinko ja pölyt näkyy-mopille olisi käyttöä

    VastaaPoista
  110. Laiskan siivoojan oiva apulainen, mukana arvonnassa ;)

    VastaaPoista
  111. Ikivanhalla mopilla täälläkin siivoillaan, voisi yllättyä kun kokeilisi uutta :D

    VastaaPoista
  112. olisi kiva kokeilla kun käytössä on rätti kumilastassa systeemi

    VastaaPoista
  113. Menisi opiskelijapoikani pienen budjetin siivousvälineisiin jatkeeksi.

    VastaaPoista
  114. Mukana! ?
    Mies, 1,5v poika ja kaksi kissaa sotkevat aivan mahdottomasti. Uusi moppi tulisi tarpeeseen!

    VastaaPoista
  115. 6 lasta ja 2 koiraa,yhtälö jossa tarvitaan kunnon siivousvälineitä?

    VastaaPoista
  116. Jospa uudet siivousvälineet toisivat lisäpuhtia siivoamiseen myös meillä ?

    VastaaPoista
  117. Mukana ollaan :) sotkua riittää joka päivälle

    VastaaPoista
  118. Osallistun arvontaan, kiitos.

    VastaaPoista
  119. Uusi moppi voisi innostaa jälkikasvuakin moppaamaan vähän useammin :)

    VastaaPoista
  120. Moppailee uusilla välineillä, jes ja koti innostuksen vallassa ainakin hetken puhdas :)

    VastaaPoista
  121. Moppailee uusilla välineillä, jes ! Ja koti innostuksen vallassa ainakin hetken puhdas :)

    VastaaPoista
  122. jokohan alkaisi siivous maistua, kun saisi uudet välineet

    VastaaPoista
  123. Mikrokuitumoppi on kyllä kätevä,ja tuollainen laminaattilattialle sopiva olisi itsellenikin tarpeen,osallistun arvontaan.

    VastaaPoista
  124. Moppi olisi mukava saada.

    VastaaPoista
  125. uusi moppi kelpaisi aina

    VastaaPoista
  126. Oon just muuttanu omilleen ja moppi vielä puuttuu, joten tarpeeseen tulisi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit