Airfryer - Terveellistä ruokaa nopeasti ja helposti (Sis. ARVONTA!!)

001-1

Sisäinen materialistini on rakastunut jälleen. Enkä edes häpeä myöntää sitä. Keittiööni on muuttanut musta laite, joka tekee minun painonpudotuksestani helpompaa, kuin mitä se on koskaan ennen ollut. Philips Airfryer. Laite, joka mullisti minun elämäni (Ja joka mullistaa jonkun teistä elämän, sillä arvon tällaisen laitteen yhdelle teistä lukijoistani..).

Kuten laitteen nimikin sen jo paljastaa, laite toimii ilmalla. Se tekee uskomattoman rapeita ranskalaisia ja muuta paahdettua ruokaa nopeasti, helposti, terveellisesti ja turvallisesti. Lisäksi huomasin, ettei keittiössä sotkeennu enää astioitakaan samaan tahtiin kuin ennen. Ensimmäinen kokeiluni laitteella olivatkin ranskalaiset. Vaikka jossain määrin tiesin mitä odottaa, yllätyin silti positiivisesti siitä, miten normaalit kotitekoiset ranskalaiset voivatkin saada niin mielettömän koostumuksen, mausta nyt puhumattakaan. Ulkoa rapeita, sisältä meheviä. Mutta rasvaa kiloon ranskalaisia meni yksi ruokalusikallinen. Ennen minä lotrasin niihin öljyä enemmänkin, että sain uunissa aikaan sen koostumuksen, minkä halusin. Those days are gone now.

Ranskalaiskokeilustani ei minulla kuitenkaan ole kuvia. Ne katosivat minun ja nälkäisen perheeni masuihin niin nopeasti, että kuvaus unohtui täysin. Kuitenkin olen tässä parilla viikolla tehnyt useita aterioita Airfryerillä ja alle laitankin muutamia niistä kuvineen.

Airfryer käyttää kypsentämiseen kuumaa kiertoilmaa, mikä takaa tasaisen kypsyyden. Omistamme kiertoilmauunin, mutta ruokien lopputulos on silti aivan erilainen tällä ihmemasiinalla. Pienempi tila tekee ruoasta rapeampaa ja mehevämpää ja aikaa menee huomattavasti vähemmän kuin uunin kanssa. Ja oma uunimme ei hallitse muutenkaan tasaista kypsennystä, joten näitä kahta en pysty vertaamaan keskenään.

Lisäksi astioita ei sotkeennu, kuten aiemmin jo mainitsinkin. Tarvitaan vain yksi kippo, missä sekoittaa mausteet. Öljyä ei välttämättä tarvitsisi ollenkaan, mutta olen sen yhden ruokalusikallisen lisännyt, että mausteet tarttuu paremmin ja pinnasta tulee entistä rapeampi.

001-2

Philipsin sivulla sanotaan näin: "Rasvainen ruoka maistuu monien mielestä hyvälle. Mutta tiesitkö, että siihen on olemassa kemiallinen selitys? kun ruoka friteerataan tai paahdetaan uunissa öljyssä, siinä käynnistyy aminohappojen kemiallinen prosessi. Kuumasta öljystä vapautuu valtavasti aromaattisia makuyhdistelmiä, joiden ansiosta ruoka on maukkaampaa. Lisäksi öljy tekee paistopinnasta rapean. Philipsin Airfryer saa aikaan saman prosessin, mutta perustuu öljyn sijaan kuumaan ilmaan. Airfryerin avulla ruoka on sekä maukasta, että terveellistä."

Väittäisin että tuo on totta joka sana, sillä nyt kun olen päässyt laitetta testaamaan, olen huomannut, että tuolla laitteella saa minkä tahansa ruoan maistumaan herkulliselle. Lisäksi lapsetkin söivät kaikki laitteella kypsennetyt kasvikset, vaikka kasvikset ovat meillä useinkin ollut se osa ruokaa, mikä jää lähes poikkeuksetta lautaselle.

Lisäksi se, että tuossa laitteessa sotkeentuu käytössä ainoastaan kaksi osaa, se ritiläkori, missä ruoka on ja sen alla oleva "laatikko" (tai vuoka, tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua). Ja MOLEMMAT sotkeutuvat osat voi pestä tiskikoneessa!!! Toisin kuin yleensä sähköiset ruoanlaittomasiinat, mitä minullakin on turhana kaapissa. Vohvelirauta ja voileipägrilli, näin pari mainitakseni. Kumpaakaan en käytä mihinkään, koska niiden siivoaminen on yhtä tuskaa. Lämppärit uuniin ja letut pannulle on huomattavasti vähätöisempää...

Tiedän, että tämä postaus on yhtä hypetystä, mutta minkäs sitä tekee, kun on rakastunut nainen. Rakastunut tuohon mustaan laitteeseen, joka helpottaa lähes päivittäin minun elämääni. Mutta nyt siirrytään höpötyksestä kuvallisiin todisteisiin. Sen verran kuitenkin vielä sanon, että laitteen mukana tulee myös reseptikirja, missä on paljon hyviä reseptejä ja vinkkejä laitteen käyttöön. Lukaisin sen läpi ja siirryin omiin viritelmiini. Niistä nyt muutama tässä alla mainittuna.

Lisää tietoa laitteesta löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ ja lopusta löytyy myös ohjeet arvontaan osallistumiseen.

Lohta, kasviksia ja orhahelmiä:


001

Tämä ruoka valmistui kaikki kerralla ja ilman suolaa. Leikkasin lempikasviksiani pienemmiksi, mukana oli porkkanaa, bataattia ja ruusukaalia. Teelusikallinen öljyä ja hieman valkopippuria pintaan. Kalan käärin leivinpaperiin ja rouhin pintaan chiliä ja lisäksi vielä sitruunaa. Suljin leivinpaperin grillitikulla ja laitoin sen pohjalle. Kasvikset päälle ja paahdoin. Ruoan kypsenemiseen meni vajaa 30 min. Sillä välin keitin ohrahelmet. Käärin kalan leivinpaperiin, koska kala ei mielestäni saa olla rapeaa, varsinkaan lohi. Sen kuuluu olla pehmeää ja mehukasta.

002 003 004

Paahdetut Kikherneet:


005

Tämä ei ole ruoka, vaan napostelua varten tehty kokeilu. Kun puolisoni nauttii sipsejään, minä popsin toisinaan näitä. Eli säilyke kikherneistä neste pois, rouhittua chiliä ja valkosipulisuolaa pintaan ja puolikas ruokalusikallinen öljyä. 12 min ja 160 C ja terveellisempi vaihtoehto sipseille on siinä. Ihanan helppoa.

006 007

Pinaattikanaa ja kasviksia:


008

Kanan ohuita fileitä, tuoretta pinaattia, chiliä ja sitruunanmehua. Kasviksia: Porkkanaa, paprikaa, kesäkurpitsaa, ruusukaalia, bataattia ja sipulia. Puoli ruokalusikallista öljyä kasviksiin ja hitusen suolaa. 30 min päästä on ateria valmis. Ihanan helppoa, ja vyötärö kiittää!

009 010 011

Laihduttajan omena-raparperipaistos (130 kcal/annos):


013

Joku joskus kysyi minulta kevennettyä versiota omenapaistokseen ja tässä se on. Yksi omena, yksi varsi raparperiä, ½ dl karppisokeria, 1 tl kanelia ja hieman vaniljaa myllystä. Omena ja raparperi pieniksi ja koko homma sekaisin. Jaa kahteen miniuunivuokaan ja paista 12 min Airfryerissä. Siihen päälle puoli ruokalusikallista Fazerin Sadonkorjuu mysliä ja nopeasti keitetty vaniljakastiketta muutama ruokalusikallinen ja herkku on valmis.

Vaniljakastikkeen tein niin, että mittasin kattilaan 2dl rasvatonta maitoa ja ruokalusikallisen maissitärkkelystä. Kiehautin kastikkeen ja lisäsin 1 dl karppisokeria ja hieman vaniljaa myllystä. Aivan ihana herkku.

014 015


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Voittajalle on laitettu sähköpostia!
KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!


Yksi teistä lukijoista voittaa itselleen tämän upean Philips Airfryer- laitteen.


Osallistut arvontaan KOMMENTOIMALLA alle sähköpostiosoitteesi.


Sähköpostiosoitteita EI käytetä mihinkään muuhun, kuin siihen, että minä saan voittajan kiinni.


HUOM!!! SÄHKÖPOSTIIN PITÄÄ VASTATA 3 ARKIPÄIVÄN AIKANA, MUUTEN ARVONTA SUORITETAAN UUDELLEEN.


Julkistan voittajan nimimerkin myös Frutti di Mutsi -Facebook sivuilla, pysy siis kuulolla!


Arvontaan voit osallistua sunnuntai-iltaan 2.10.2016 asti ja arvonta suoritetaan maanantaina 3.10.2016.


ONNEA MATKAAN!!!


Tämä postaus on tehty yhteistyössä Philipsin kanssa.

Kommentit

  1. Mahtava blogi sinulla, aion lukea jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  2. Sofia / Frutti Di Mutsi19. syyskuuta 2016 klo 0.33

    Kiva kuulla :) Tervetuloa mukaan :)

    VastaaPoista
  3. Tää ois niin miun juttu.

    VastaaPoista
  4. tapani.ritavuori@gmail.com

    VastaaPoista
  5. tosi hyvä kirjoitus ja ihastuin sanojesi voimalla kyseiseen laitteeseen ♡♡ Wau!

    VastaaPoista
  6. Olipas huippu-kirjoitus :) Tahtoo ton koneen ?

    VastaaPoista
  7. :)
    Sanna.riskila@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. pinkkviini@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Jännä vehje.. Oisha se kiva kokeilla ainakin. :D

    ulmai.ta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  10. Tahtoo tuollaisen?

    VastaaPoista
  11. Osallistun kilpailuun. Mäkin haluan tommosen masiinan, jos se on oikeesti noin törkeen hyvä!

    VastaaPoista
  12. marikahiltunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. minna.tammelin@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Oih, tommosen kun saisi <3

    VastaaPoista
  15. Tä olis aivan ihana saada! Ja aivan ihanan näköisiä ruokia!

    VastaaPoista
  16. Mahtava !!!! ???
    nina.salminen@turku.fi

    VastaaPoista
  17. Ihana kone, empä ole aiemmin tuollaisesta kuullutkaan :-)
    tiinasom@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Tämä olis kyllä ihan huippu laite meillekki. Wau!
    njsi@hotmail.fi

    VastaaPoista
  19. Olipa hyviä kuvia. Itse olen yrittänyt laihduttaa ja jättää rasvaa pois,onnistuisikohan tällä.

    VastaaPoista
  20. Olen aikasemminkin lukenut tästä laitteesta ja mielenkiinto herännyt.. Tämän postauksen jälkeen tuli pakko saada olo??

    VastaaPoista
  21. junttila.nina@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Oh my, kuulostaa vähän liian täydelliseltä ollakseen totta... Ikuinen laihduttaja ja kahden pikku villikon äiti ilmoittautuu arvontaan :)

    VastaaPoista
  23. janita.ahola@outlook.com

    VastaaPoista
  24. Onpas ihanaa saada ihan oikeita kokemuksia ja käyttövinkkejä, mainokset kun ei yleensä niin vakuuta. :)

    VastaaPoista
  25. Tämän postauksen takia minäkin tarvin tuollaisen ehdottomasti! ?

    VastaaPoista
  26. Laite tuntuu todella kätevältä.

    VastaaPoista
  27. caroline.kestila@gmail.com

    VastaaPoista
  28. marjaana.viik@kotikone.fi

    VastaaPoista
  29. Sofia / Frutti Di Mutsi19. syyskuuta 2016 klo 0.56

    Ainakin itselläni lisätyn rasvan käyttö ruoassa tippuu ihan minimiin tämän kanssa. Rasva tietenkin on tosi tarpeellista painonpudotuksen kannalta, mutta minusta on kiva lisätä se oliiviöljy salaattiin sellaisenaan, että siinä säilyy kaikki tarvittavat ravintoaineet ja muut. :)

    VastaaPoista
  30. Laite vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, kiva olisi päästä kokeilemaan :).

    ps: Riittääkö arvontaan, että sähköposti on ilmoitettu tämän kommentin yhteydessä mutta ei julkisesti?

    VastaaPoista
  31. Sofia / Frutti Di Mutsi19. syyskuuta 2016 klo 0.57

    Riittää :)

    VastaaPoista
  32. Kati.sairanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. marjaana.viik@kotikone.fi

    VastaaPoista
  34. Anne.postila@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Vautsi!! Jos onni ei suosi, tälläinen pakko saada synttärilahjaksi! Vuosi sitten sain smoothie koneen, ja mies ei uskonut ollenkaan, että käyttäisin sitä alku-innostuksen jälkeen.... vaan toisin kävi, joka aamu teen smoothien, ja painokin on 25kg pienempi,kun vuosi sitten! Eli arvonnassa ollaan mukana! :) sarivirtanen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  36. mira.jylaskoski@gmail.com

    VastaaPoista
  37. amy.faarpyoli@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Mukana. Mielenkiintoinen laite!

    VastaaPoista
  39. Olisi helpotusta ruoanlaittoon.Kiva laite.

    VastaaPoista
  40. Alli.virtanen@gmail.com :)

    VastaaPoista
  41. Mukana! Voi tuommoisen minäkin tarvitsen!

    VastaaPoista
  42. Mukana kivassa arvonnassa ? ❤
    pikkumurut007@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Haluaisin tollaisen laitteen.

    VastaaPoista
  44. P.heiska-laaksonen@luukku.com

    VastaaPoista
  45. katri.vaisanen13@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Tuo varmasti auttaisi pääsemään irti roskaruokakoukusta :) Olisi siis todella hyödyllinen kapistus mun keittiössä!

    VastaaPoista
  47. Voi hitsin pimpula! Miten mä olen voinut elää ilman tuota laitetta??
    vahtera@kotikone.fi

    VastaaPoista
  48. Kristiina Lehtonen19. syyskuuta 2016 klo 1.11

    Wau, tämmönen täytyy hommata! ?

    VastaaPoista
  49. mapex_84@hotmail.com

    VastaaPoista
  50. mujde.osman@hotmail.com

    VastaaPoista
  51. alakoski.minna@gmail.com

    VastaaPoista
  52. charlottasontag@hotmail.fi

    VastaaPoista
  53. takeanothershot88@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Rakastan uunijuureksia, mutta niitä tulee laitettua kuitenkin aika harvoin, koska "vaikeaa ja vaivalloista". Ehkä tämä kone helpottaisi asiaa..?

    VastaaPoista
  55. Minäkin haluan tuollaisen olisi tarpeeseen

    VastaaPoista
  56. Innolla mukana :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  57. hirosuke_87@hotmail.com

    VastaaPoista
  58. Oispa ihan saaha tehtyä kaikki ruoka kerralla eikä tarvis tiskata montaa tuntia

    VastaaPoista
  59. Tollanen laite oliskin tarpeen kun tää kotikokki lähti töihin ja nää lapset jäi tänne kotiin huonomman ruuan laittajan kanssa.

    VastaaPoista
  60. tarubirgit@gmail.com ..todella kiinnostava laite :)

    VastaaPoista
  61. Tälllaista mää oon aiiiiiina halunu

    VastaaPoista
  62. Tämä olisi hyvä apu elämäntapa remonttiin??

    VastaaPoista
  63. Kuulostaa ja näyttää hyvältä

    VastaaPoista
  64. Kuulostaapa hyvälle! Mukana arvonnassa ollaan :)

    VastaaPoista
  65. mari77johanna@gmail.com

    VastaaPoista
  66. Mukana. Spostia en julkiseksi laita kuitenkaan. :)

    VastaaPoista
  67. Vaikuttaa kyllä huippulaitteelta! Tahtoisin!
    laura.hussa@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Nyt heräsi mielenkiinto, olisko ihan näin hyvä laite! Kokeiluun.

    VastaaPoista
  69. emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. hepsukka_90@luukku.com

    VastaaPoista
  71. freak-alice@hotmail.com vautsi,kuulostaa mahtavalta vekottimelta! Jopa ehkä liian hyvää ollakseen totta? :D

    VastaaPoista
  72. Mukana! katlin.tops@gmail.com

    VastaaPoista
  73. Kuulostaa loistavalta laitteelta, kiitos esittelystä ja arvonnasta. Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  74. Virpi.hyypio81@gmail.com

    VastaaPoista
  75. Elina.hakala@hotmail.fi

    VastaaPoista
  76. maija.u.vainio(at)gmail.com

    VastaaPoista
  77. Oletko onnistunut tekemään ruoat koko perheelle yhdellä kertaa? Tuo kori ei näytä kovin isolta. Entä pitääkö laite kovaa ääntä? Minuakin kyllä kiinnostaa olla arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  78. Kuulostaa niin mahtavalta masiinalta, mukana ollaan!

    Pieni vinkki voileipägrillin puhdistusongelmaan: Kun käyttää grillissä leivinpaperia, säästyy sotkuilta. :)

    VastaaPoista
  79. ronnqvist_jenny@hotmail.com

    Tämmönen on pakko saada ?

    VastaaPoista
  80. tanjahannele1980@gmail.com

    VastaaPoista
  81. siru.marttila@metsarannanliha.fi

    VastaaPoista
  82. Mukana arvonnassa :)
    reetta.kylmakoski(a)gmail.com

    VastaaPoista
  83. Kuulostaa aivan mahtavalta laitteelta!

    VastaaPoista
  84. Mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  85. Oo wau. Oon ehdottomasti mukana. moonblackangel@gmail.com. en tiä mihin se mun aikasempi teksti katoks.

    VastaaPoista
  86. kettunentuija(at)gmail.com
    Mä tarviin ton laitteen eli mukana ollaan ??

    VastaaPoista
  87. johannasiivola@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Mukana ollaan. Tuommonen laite ois kyllä kiva.

    VastaaPoista
  89. Oo, niiin mukana arvonnassa ! Joulupukin listaan tuo vempain kyllä päätyy, jos arpaonni ei suosi :)

    VastaaPoista
  90. niinavaisanen@hotmail.com
    Kuullostaispa meille hyvältä koneelta!??

    VastaaPoista
  91. noorabikermouse@gmail.com

    .. Aina älyttömän motivoivaa tekstiä :)

    VastaaPoista
  92. Mukana.
    Kuunsillan@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Kuulostaapa melkein liian hyvälle ?

    VastaaPoista
  94. Oi :) Oispa kätevän oloinen laite, tulisi varmasti käyttöön :)

    VastaaPoista
  95. Vaikuttaa niin huippulaitteelta et haluun kans! Sais hyvää ruokaa tehtyä ilman jäätävää määrää rasvaa :)

    VastaaPoista
  96. Mukana! lolajaleia@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Aneleh.meri123@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Kirsi.bjorkholm@gmail.com

    VastaaPoista
  99. Onpa herkullisen näköisiä annoksia.. Osaisinpa minäkin kokata noin. ☺️
    Nam.
    Susse.poutiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  100. Todella mielenkiintoinen laite, olisi kiva päästä kokeilemaan.

    VastaaPoista
  101. Todella mielenkiintoinen laite, olisi kiva päästä kokeilemaan.

    VastaaPoista
  102. sari.mannikko@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Vau, herkullisen näköisiä.?
    Iris.kivimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Mukana arvonnassa. Kuulostipa hyviltä nuo kikherneet! :)

    VastaaPoista
  105. Oh, oisipa ihana voittaa tuollainen laite!

    VastaaPoista
  106. Mukana ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  107. sssoonnjjaa@hotmail.con

    VastaaPoista
  108. mila.vayrynen@hotmail.com

    VastaaPoista
  109. katja.latvakoski@hotmail.fi

    VastaaPoista
  110. tiinahalme68@gmail.com

    VastaaPoista
  111. smatikainen46@gmail.com

    VastaaPoista
  112. Sofia / Frutti Di Mutsi19. syyskuuta 2016 klo 2.52

    Kyllä tuolla valmistuu ainakin meidän nelihenkiselle perheelle ateria kerralla. Esim. Tuo pinaattikana oli sellainen mistä koko perhe söi ja kerralla valmistui :)

    VastaaPoista
  113. Hyvältä laitteelta vaikuttaa !

    VastaaPoista
  114. mutter at suomi24 fi

    VastaaPoista
  115. soppapoppa@hotmail.com

    VastaaPoista
  116. vepsalainen.jenna@gmail.com

    VastaaPoista
  117. Mukana? olisi tosi kiva päästä kokeilemaan jotain minulle ihan uutta ja erilaista ja plussaa jos pääsisin huomaamattani näistä lopuista ylimääräisistä kiloista samalla pois...tehden terveellistä...mutta hyvää ruokaa?? kuulostaa niiin hyvältä laitteelta?

    VastaaPoista
  118. Mukana! ?
    ninnukka_123@luukku.com

    VastaaPoista
  119. Mukana ehdottomasti. Epäilyksiä ko. laitetta kohtaan on, mutta mielelläni testaisin ja toteaisin luuloni vääräksi. :) Voi kuitenkin olla, ettei tätä tule itse ostettua, ellei pääse laitetta jossakin kokeilemaan. tiketzu88@hotmail.com

    VastaaPoista
  120. sirpa.helanneva@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Enpä ole aikaisemmin kuullutkaan tälläisestä laitteesta.. Olis mukava päästä testaamaan. Maaria.niemi (at) gmail.com

    VastaaPoista
  122. pjohannarossi@hotmail.com

    VastaaPoista
  123. salmi_heidi@hotmail.com

    VastaaPoista
  124. hessip@hotmail.com

    VastaaPoista
  125. Kuulostaa kivalta aparaatilta!

    VastaaPoista
  126. hanna.tiaskorpi@netti.fi

    VastaaPoista
  127. pkemilainen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  128. Mukana, ehdottomasti! Tämä ois NIIIIIN mun laite <3

    VastaaPoista
  129. mertaniemi.helena@gmail.com
    Olisi hienoa voittaa! :)

    VastaaPoista
  130. mertaniemi.helena@gmail.com
    Olisipa mukava jos arpaonni napsahtaisi! :)

    VastaaPoista
  131. Olen ihaillut mutta maksaa niin paljon =(

    VastaaPoista
  132. Sanniseppa@hotmail.com

    VastaaPoista
  133. katso-peiliin@hotmail.com

    VastaaPoista
  134. jana686@msn.com

    VastaaPoista
  135. suvirinkinen@gmail.com

    VastaaPoista
  136. Tapio_kukkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  137. murto.kimmo@netti.fi

    VastaaPoista
  138. Saukko.heidi@gmail.com

    VastaaPoista
  139. janica.andersson@gmail.com

    VastaaPoista
  140. korhonen.mikael@gmail.com Testiin, jos onni suosii! :)

    VastaaPoista
  141. Mukana! marja.henna@gmail.com

    VastaaPoista
  142. paula.vuolle@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  143. Olispa kokoilemisen arvoinen☺

    VastaaPoista
  144. Ylimääräisiä kiloja ajtellen ois tarpeelinen laite

    VastaaPoista
  145. Kuulostaa kyllä ihan mahtavalta laitteelta! Olisi kiva kokeilla. (:

    VastaaPoista
  146. Tätä ois mukava testata!
    emmilauh@hotmail.com

    VastaaPoista
  147. sonja.sillanpaa@me.com

    VastaaPoista
  148. k.markus1@hotmail.com

    VastaaPoista
  149. Terveellistä ruokaa varmaan saisi. Olisi Kiva kokeilla ?

    VastaaPoista
  150. Wau kuulostaapa hyvältä ja terveelliseltä :)
    mari1978@luukku.com

    VastaaPoista
  151. Mahtava vekotin! Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  152. vanitysixxie@hotmail.com

    VastaaPoista
  153. sannakaroliina4@gmail.com

    VastaaPoista
  154. Ehdottomasti arvonnassa mukana ?

    VastaaPoista
  155. Tarjakivela83@gmail.com

    VastaaPoista
  156. Olisi todella kiva kokeilla.
    sarilehtonen.sl@gmail.com

    VastaaPoista
  157. Meille tommonen masiina.?
    milia@wippies.com

    VastaaPoista
  158. Kerrankin fb:ssa kilpailu, jonka oikeasti ja epätoivoisesti haluaisin voittaa ?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit