Trooppinen Passionjuustokakku!

DSC_0808

Tämä kakku voitti raikkaudellaan kaikki muut kakut, mitä juhlissamme tarjottiin. Onnistuin saamaan tukusta passionpyrettä, mikä helpotti kakun tekoa. Tämän kakun raikkaus hakkasi mennen tullen kaikki kakut, mitä koskaan olen tehnyt. Se maistui puhtaasti hedelmille. Maku oli kirpeähkö, raikas ja makea samaan aikaan.

Tämä kakku valikoitui myös omaksi suosikikseni. Se myös oli "vanhempien" juhlijoiden suosikki, jotka eivät ehkä niinkään nauttineet makeista ja suklaisista kakuista.
Resepti myös on yksinkertaisen helppo, kun kiilteitäkään ei tule.

TARVITSET:
( 26 cm vuokaan)

200g Kaurakeksejä
75g Voita

n. 3 dl Passion pyrettä (tai n. 20-25 passion hedelmää)
3 dl Bonne Trooppinen sose
500g Rasvatonta maitorahkaa
100g Tuorejuustoa
4 dl Vispikermaa
5-6 Liivatelehteä
3 rkl Appelsiinimehua
Sokeria maun mukaan

HUOM! Halutessasi voit painaa passionhedelmien sisuksen ensimmäisenä siivilän läpi, jos et halua hedelmän siemeniä kakkuusi!

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan n. 7min. Murskaa keksit ja sekoita sula voi niihin. Painele irtopohjavuoan pohjalle, leivinpaperin päälle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita toisessa kupissa rahka, juusto, trooppinen sose ja passion pyre (tai passion hedelmien sisus).

Sulata liivatteet appelsiinimehuun ja kaada seos ohuena nauhana rahka-juustoseoksen sekaan koko ajan vatkaten. Sekoita kermavaahto varoen rahkaseoksen sekaan vaikka puukauhalla. Maista tarvitseeko sokeria. Kaada seos vuokaan pohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään yön yli.

Koristele esimerkiksi Karambolalla, passionhedelmällä ja appelsiinillä.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit