Läksiäiset!

Toukokuussa tulee vuosi siitä kun pääsin mukaan Kaksplussan yhteisöön, ja myöhemmin sitten portaaliin bloggaamaan. Ja miten upea vuosi tämä onkaan ollut. Olen kasvanut bloggaajana tämän vuoden aikana ja oppinut samalla myös hurjasti itsestäni. Olen saanut Kaksplussalta paljon. Tukea ja apua. Turvaa ja rauhaa blogata juuri niin kuin itse näen parhaaksi. Yksi innostava ja kannustava tekijä tähän kaikkeen on ollut Kaksplussan tuottaja Kaisa, jonka läksiäisiä vietimme viime viikonloppuna.

Vietimme läksiäisiltaa 47- palasta -blogin Agun kotona sanoen yhdessä heipat Kaisalle, joka siirtyy opintojen pariin joksikin aikaa. Juhlat olivat aivan ihanat. Saimme jutella, laulaa, syödä ja juoda. Nauttia yhdessä. En ole kummoinen kirjoittaja, joten siirryn seuraavaksi kuviin.

Haluan kuitenkin vielä toivottaa Kaisalle ihania opintovuosia ja kaikkea hyvää! Olet mieletön tyyppi ja sinua jäädään kyllä kaipaamaan!

Tein Kaisalle kiitokseksi pinkin kevät-teemaisen kakkusen. Muut kakut ja ruoat tarjosi Kakkutalo Gilan ja kuohuvat juomat tulivat Blogipolulta.

Kuvat: Toni Kauko

unspecified

2

3

4

[caption id="attachment_1357" align="aligncenter" width="620"]5 Kiitos Kaisa ja kiitos kaikki upeat naiset! Oli mieletön ilta![/caption]

 

Kommentit

Suositut tekstit