Puolukkapiirakka - Ilman kananmunaa

Kotikokin sivuilta löytyi munaton marjapiirakka resepti (Linkki), jolla tätä puolukkapiirakkaa tein. Oli kyllä parasta piirakkaa pitkään aikaan. Ja mikä parasta, meidän pieni allergikkokin pääsi viimein ihan kunnolla leivonnaisten makuun!
Syksyn parhaita puolia on ehdottomasti kauden maut.

[caption id="attachment_432" align="aligncenter" width="620"]DSC_0163 Kylmä päivä, lämmin puolukkapiirakka, kuuma tee. Täydellinen nautinto.[/caption]

 

TARVITSET:

4 dl Vehnäjauhoja
1,5 dl Sokeria
1 tl Vaniljasokeria
2 tl Leivinjauhetta
75g Sulatettua voita
2 dl Maitoa

3-4 dl puolukoita, ripaus sokeria.
(Voit myös käyttää puolukkasurvosta tai 50-50 kumpaakin)

Lämmitä uuni 175 C, voitele vuoka.
Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään ja levitä seos vuokaan tasaisesti, myös reunoille.
Lisää pohjan päälle marjat ja ripaus sokeria (itse en laittanut sokeria, eikä se sitä kaivannutkaan).
Paista 175 C n. 30min, kun reunat on saanut väriä.




LINGONBERRY PIE

YOU NEED:

4 desiliter Wheat flour
1,5 dl Sugar
1 ts Vanilla sugar
2 ts Baking powder
80 gr Melted butter
2 dl Milk

Reheat the oven 175 celsius. Mix all the ingredients together in a large mixing bowl. Grease the casserole. Spread the dough in a casserole and make sure you spread it on the edges also. Throw the lingonberries to the surface and sprinkle some sugar on the top. Bake the pie in the oven for 30 minutes or when the edges get nice golden color. Let the pie cool for a moment.




 

Seuraa somessa:

Instagramista, Pinterestistä ja snapchatista löydyn nimimerkillä: fruttidimutsi

Facebookista löytyy myös sivut, jonne päivittelen uusimaat linkit ja kuulumiset Tästä Facebookiin!

Ota yhteyttä: fruttidimutsi@gmail.com

 

Kommentit

  1. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. But think of if you added some great images or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and videos, this blog could undeniably be one of the best in its niche. Superb blog!

    VastaaPoista
  2. Sofia / Frutti Di Mutsi5. helmikuuta 2016 klo 5.40

    Thanks for your comment! I have thought about video-posts, but i need to learn bit more about that! :) I'll try to learn it fast, because that is a good idea and it would fit nicely in my blog. Thanks again! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit