HAWAIIN LEIPÄ

Jokainen kaipaa arjen keskellä pientä luxusta. Niin kotiäiti kuin uraohjuskin. Joskus luxusta voi olla kylpyläreissu, elokuvissa käynti, tai tuhti iltapala. Ja koska kyse on ruokablogista, arvannette varmaan mihin tämä johtaa.. Koko ajatus lähti siitä, kun possupihvit oli tarjouksessa Prismassa. Loput aineet löytyivätkin kotoota kaapista. Eli pienellä hinnalla isosti luxusta!








TARVITSET (2 leipään):



2 kpl Possun pihvejä

2-4 kpl Ananasrenkaita

1,5 dl Valmista bearnaise-kastiketta

2  Suurta viipaletta Ranskanleipää tai patonkia 



Paista ensin pihvit pannulla ja siirrä ne vetäytymään folion sisään. Sitten paista ananakset ja siirrä pihvien seuraksi. Lopuksi paista leivät molemmilta puolilta. Jos käytät jauhe-kastiketta, sen voi tehdä viimeisenä, koska sen valmistumiseen menee vain pari minuuttia. Jos käytät valmista kastiketta, lämmitä se. Kasaa leipä niin, että ensin ranskanleipä pohjalle, sen päälle pihvi, sitten kastike ja lopuksi ananakset. Leipä on super-tuhti, mutta taivaallisen herkullinen.



VINKKI: Leipään saa lisää luxusta paistamalla sen päälle pari tankoparsaa ja lisäämällä katkarapuja pinnalle! Maistuu parhaalle hyvässä seurassa nautittuna!

Kommentit

Suositut tekstit